Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Ομολογία ανικανότητας, αφαιρούν τα αγάλματα γιατί δε μπορούν να τα προστατεύσουν!

http://www.elkosmos.gr/wp-content/uploads/2016/06/100616-agalmata.jpg
Σε μία πρωτοφανή κίνηση που αποδεικνύει την ανικανότητα προέβη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Απέσυρε γλυπτά που είναι τοποθετημένα σε “επισφαλή” σημεία της πόλης, ύστερα από τα κρούσματα βανδαλισμών και την κλοπή ορειχάλκινων προτομών από το Πνευματικό Κέντρο.

Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας ενέκρινε, σχεδόν ομοφώνως, την πρόταση του δημάρχου για προσωρινή – κατά τρεις μήνες – μεταφορά ορειχάλκινων μνημείων της πόλης στη Δημοτική Πινακοθήκη και σε άλλα προσβάσιμα στους πολίτες σημεία. Οι υπηρεσίες του δήμου ξεχώρισαν 49 γλυπτά, τα οποία βρίσκονται σε περιοχές όπου εκδηλώνονται φαινόμενα παραβατικότητας από τις διάφορες γνωστές και μη εξαιρετέες ευπαθείς ομάδες και θα γίνει αντικατάστασή τους με εκμαγεία.

Ο Καμίνης σε συνέντευξη του είπε ότι «η κλοπή έργων τέχνης τα οποία είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένα με το δημόσιο χώρο και την αισθητική της πόλης πιστοποιούν το πρόβλημα. Είναι αναγκαίο να αντιμετωπιστούν φαινόμενα όπως η δημόσια χρήση και το εμπόριο ναρκωτικών, η διακίνηση παράνομων προϊόντων, τα κυκλώματα επαιτείας» και ζήτησε επιπλέον αστυνόμευση

Μάλλον αργά το κατάλαβε ο κύριος Καμίνης…


http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου