Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Πώς να ανοίξετε ένα κουνημένο αναψυκτικό χωρίς να χυθεί...


Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, συγγραφέας, παρουσιαστής και εκπαιδευτικός που ασχολείται με τις επιστήμεςΣτιβ Σπράνγκλερ (Steve Spangler) μας δείχνει τί πρέπει να κάνουμε πριν ανοίξουμε μια σόδα και γενικότερα ένα κουνημένο αναψυκτικό και μας εξηγεί και τον λόγο.



Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι απλό και εύκολο:

Κρατάμε σταθερά το αλουμινένιο κουτί του αναψυκτικού που έχει κουνηθεί και με τα δάχτυλά μας χτυπάμε τα εξωτερικά του τοιχώματα, όπως φαίνεται στο βίντεο...

http://clopyandpaste.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου