Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Καιρός:για Σάββατο 4-6-2016



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα ηπειρωτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία και τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά περιμένουμε το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 24 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη), 24 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 22 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με εξασθένηση, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στον Κορινθιακό Κόλπο ισχυροί 6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας αυξημένες στα γύρω ορεινά όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου