Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Καιρός: για Πέμπτη 2-6-2016



Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα κεντρικά τμήματα και τις θερμές ώρες της ημέρας τοπικών όμβρων στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά περιμένουμε την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016.
Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Β. Αφρική, κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 25 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και από 26 έως 33 βαθμούς στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, 25 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο αρχικά από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στο Βόρειο Αιγαίο μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο σε νότιες διευθύνσεις και στο Νότιο Αιγαίο σε ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου