Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Καιρός: για Κυριακή 12-6-2016



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα ηπειρωτικά, με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα βόρεια και δυτικά ορεινά ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας και μετά το απόγευμα στο Βόρειο Ιόνιο περιμένουμε την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 24 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 23 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και από 26 έως 29 βαθμούς στην Κρήτη, 23 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και στα βόρεια μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει ο Κορινθιακός Κόλπος όπου θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις απογευματινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με εξαίρεση στο Σαρωνικό όπου τις απογευματινές ώρες θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας, κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου