Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

​​THESSNEWS, η νέα πολιτική εφημερίδα στη Θεσσαλονίκη!

Στους δύσκολους καιρούς για όλα τα ΜΜΕ και για την κοινωνία, αποδεικνύεται ότι υπάρχουν και τολμηροί! Έτσι λοιπόν, ο ​​Λευτέρ​​ης Μαρόγλου, ο ​​Στέφανος Διαμαντόπουλος και ο ​​Νίκος Πετρουλάκης αποφάσισαν να εκδώσουν την ​​THESSNEWS, την ​​εβδομαδιαία πολιτική εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας και ειδικότερα της Θεσσαλονίκης.


Από το ​​Σάββατο 7 ​​Μαΐου και κάθε Σάββατο οι Θεσσαλονικείς και οι Βορειοελλαδίτες θα έχουν τη δική τους πολιτική-κοινωνική εφημερίδα, που θα αναπτύσσει όλα τα επίκαιρα θέματα και θα παρεμβαίνει ακόμη και στους Δήμους της περιοχής!
Είναι μια εφημερίδα που θα αρέσει σε όλο τον κόσμο, μοντέρνα, με ωραία σελιδοποίηση και εύστοχα σχόλια, στην οποία θα γράφουν οι συντελεστές του «Ράδιο Θεσσαλονίκη 9​​4,5» και του «ARENA FM 89,4», αλλά και επώνυμοι από τη Θεσσαλονίκη.

Η THESS NEWS έρχεται να καλύψει το κενό ενημέρωσης που υπάρχει 
και να κάνει ρεπόρτερ τους ίδιους τους αναγνώστες της. 
Όσοι λοιπόν θέλετε να σχολιάσετε κάτι που έχει να κάνει με πολιτικό θέμα ή τοπικό, 
μπορείτε να στέλνετε e-mail στο reporter@thess-news.gr
ακόμη και φωτογραφικό υλικό για ενημέρωση και δημοσίευση στη THESSNEWS, κάτι πρωτοποριακό, αλλά άμεσα συναρτημένο με τον τρόπο λειτουργίας του "Ράδιο Θεσσαλονίκη", 
που δίνει βάση στην πληροφορία από τους ακροατές του.

Από το Σάββατο 7 ​​Μαΐου ​​στα περίπτερα η THESSNEWS ​με δώρο κουπόνι αξίας 5 ευρώ για αγορές από τα supermarkets Μασούτης​!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου