Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και… στιχουργός!

Kyrizoglou
του Βαγγέλη Στολάκη
Ο Λάζαρος Κυρίζογλου για όσους δεν τον γνωρίζουν είναι για χρόνια ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης! Σήμερα εκτός από την ιδιότητα του δημάρχου έχει και αυτή του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας ενώ όπως μαθαίνουμε είναι και… στιχουργός!

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ένα τραγούδι σε στίχους του δημάρχου των… δημάρχων στην Κεντρική Μακεδονία και μουσική του Ανδρέα Ρώσση. Έχει τίτλο «Στα μάτια δεν υπάρχει νόμος» και το τραγουδά ο Γιώργος Φανάρας.
Όπως αναφέρει ο ίδιος ο κ. Κυρίζογλου στο karfitsa.gr στον ελεύθερό του χρόνο –που είναι συγκεκριμένος- γράφει ποιήματα. Μέχρι στιγμής ο κ. Κυρίζογλου έχει γράψει τριάντα ποιήματα επτά από τα οποία έχουν μελωποιηθεί.
image (9)
«Ως φυσιολογικός άνθρωπος και όχι ως δήμαρχος, γιατί οι δήμαρχοι δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι (αφού δουλεύουν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο) έχω και ορισμένα φωτεινά διαλείμματα στην καθημερινότητά μου και γράφω τραγούδια. Κάνουμε την τρέλα μας και γουστάρουμε» δηλώνει ο κ. Κυρίζογλου.
Ο ίδιος συμπληρώνει πως επιλέγει να συνεργάζεται με άσημους… διάσημους καλλιτέχνες που τη φωνή τους δεν τη γουστάρει το star system.
«Είναι κι αυτός ένας τρόπος αντίδρασης στην τεράστια και γενικότερη μαυρίλα που μας περιβάλλει» καταλήγει ο κ. Κυρίζογλου.
Ακούστε το τραγούδι με την φωνή του Γιώργου Φανάρα και σε στίχους του Λάζαρου Κυρίζογλου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου