Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η πρωτεύουσα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος στον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ να αντιδράσει στη ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ και το σύνθημά του «Πρώτα η Αμερική».
Ο Στάινμαγιερ είπε ότι «η παγκόσμια αρχιτεκτονική ασφάλειας έχει αλλάξει και πλέον δεν βασίζεται σε δύο πυλώνες και μόνο. Δεν μπορεί να διεξαχθεί μονομερώς… Κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν μπορεί να αποφύγει την αλλαγή αυτή στη διεθνή αρχιτεκτονική ασφάλειας».

Ο Steinmeier, συμμετέχων στη Λέσχη Bilderberg αναφέρεται στο «ξεδίπλωμα» της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για την προσβολή των Ηνωμένων Εθνών από την τοπική αστυνομία των Ηνωμένων Πολιτειών με το Δίκτυο Ισχυρών Πόλεων. Το ότι ανακοινώθηκε από το Σύνταγμα των ΗΠΑ παρακάμπτοντας το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα στα Ηνωμένα Έθνη το 2015 δεν είναι λίγο.
Επιπλέον, είναι να απορεί κανείς, γιατί το Δίκτυο Ισχυρών Πόλεων αναγνωρίζει τους συνταγματολόγους ως υπ ‘αριθμόν ένα απειλή;

Ο ΟΗΕ στεγάζει τις μόνιμες αντιπροσωπείες του Οργανισμού επιβολής του νόμου της Σαρία της Ισλαμικής Συνεργασίας. Ο Οργανισμός επιβλέπει την καρκινική επέκταση του νόμου της Σαρία, με τη βοήθεια των Ηνωμένων Εθνών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, αξιοποιώντας τα κύματα των μεταναστών για να αναγκάσει ευρωπαϊκές και αμερικανικές πόλεις να υποταχθούν στην τελική Μία Παγκόσμια Τάξη.

Ο Οργανισμός εδρεύει στην Αστάνα, πρωτεύουσα του Καζακστάν. Η Αστάνα είναι μια σχεδιασμένη πόλη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Ως σύμβολο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης οι προωθούμενες δομές χτίστηκαν με πετροδολάρια του Καζακστάν για να δρουν ως έδρα της αναδυόμενης κατάληψη της NWO.
Το Καζακστάν έχει επικεφαλής τον Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ. Ένας δικτάτορας που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και κυβερνά στο Καζακστάν για σχεδόν 26 χρόνια.


Υπό τον Ναζαρμπάγιεφ, όπως το CBS ανέφερε το 2011:

«Αυστηρά όρια πολιτικών ελευθεριών και ελευθερίας του λόγου, κακοποιήσεις κρατουμένων, αυθαίρετες συλλήψεις και κρατήσεις ιδιαίτερα των αντιπάλων της κυβέρνησης, έλλειψη ενός ανεξάρτητου δικαστικού σώματος, διάχυτη διαφθορά, διακρίσεις και βία κατά των γυναικών και εμπορία ανθρώπων.

Μια πρόσφατη ιστορία στους New York Times υποστηρίζει ότι το καθεστώς Ναζαρμπάγιεφ πληρώνει think tanks της Washington, DC, να δημοσιεύουν λαμπερές εκθέσεις για τη χώρα που αγνοεί σε μεγάλο βαθμό τα κραυγαλέα κενά της στην πολιτική ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα και ισχυρίστηκε επίσης ότι το καθεστώς Ναζαρμπάγιεφ φέρεται ακόμη και να έκανε παράνομες πληρωμές σε -ακόμη άγνωστα- μέλη του Κογκρέσου που επιδιώκουν να κερδίσει την εύνοιά τους».

Βασικά, μια Αποκρυφυστική πόλη του 21ου αιώνα που διοικείται από έναν δικτάτορα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης με τα χέρια του στις τσέπες των εκλεγμένων ηγετών σας, είναι το επίκεντρο του ισλαμικού κινήματος της Σαρία που εκρήγνυται στην Ευρώπη και αθόρυβα εισβάλει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι απλό, αυτό δεν είναι ένα άσκηση.

Η μηχανική κατάρρευση του πολιτισμού είναι σε εξέλιξη. Δισεκατομμύρια δολάρια και δεκαετίες σχεδιασμού έχουν επενδυθεί στην διεθνή αρχιτεκτονική ασφάλειας.

http://www.ksipnistere.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου