Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Καιρός:για Κυριακή 8-5-2016



Την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 αναμένονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα που κατά τόπους θα είναι αυξημένες. Τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι κυρίως στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι ασθενείς εκτός από το νότιο Ιόνιο και την περιοχή της Κρήτης όπου θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις τοπικά έως ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 25 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 24 στη δυτική και νότια και από 12 έως 25 στην κεντρική. Στα νησιά του Ιουνίου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου από 11 έως 24 και στην Κρήτη από 12 έως 25.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα είναι μεταβλητοί 2 έως 3 και τοπικά νότιοι-νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι αρχικά μεταβλητοί άνεμοι 2 έως 3 μποφόρ θα ενισχυθούν και μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους-νοτιοανατολικούς που στο Κρητικό και Λιβυκό πέλαγος θα φτάνουν τοπικά και τα 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 έως 3 μποφόρ, και τοπικά στο νότιο Ιόνιο ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 4 και τοπικά 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες και άνεμοι μεταβλητοί έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 έως 3 μποφόρ, όμως τις θερμές ώρες θα ενισχυθούν και θα γίνουν νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 24 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου