Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Αποκαλύπτουμε… Χημικοί αεροψεκασμοί: Γιατί ψεκάζουν και τι ψεκάζουν!


1

Το θέμα των αεροψεκασμών αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες θεωρίες συνωμοσίας τα τελευταία χρόνια. 
Ωστόσο εντύπωση 

ολοένα και περισσότεροι αρχίζουν να διαχωρίζουν τις ουρές χημικών που αφήνουν τα αεροπλάνα, από τις «απλές» ουρές που δημιουργούν λόγω της αποβολής καυσίμων.

Και για πολλούς συνιστά πλέον γεγονός, ότι χημικά ψεκάζονται συνεχώς στην ατμόσφαιρα μας εδώ και αρκετό καιρό.
Πριν λίγους μήνες το προσωπικό της NASA έδωσε μια διάλεξη στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια. Ήταν μια σειρά από ομιλίες επιστημόνων και μηχανικών, οι οποίοι εξερευνούσαν το θέμα της Γεωμηχανικής και Κλιματικής Παρέμβασης.
Η Γεωμηχανική αποτελεί έναν άγνωστο όρο στο ευρύ κοινό. Είναι η επιστήμη που περιλαμβάνει στρατηγικές για την καταπολέμηση και τη μείωση των επιπτώσεων της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της κλιματικής αλλαγής. Είναι η σκόπιμη και μεγάλης κλίμακας παρέμβαση στο κλιματικό σύστημα της Γης, και μία από αυτές τις μεθόδους, όπως απεικονίστηκε στη διάλεξη, ονομάζεται Διαχείριση Ηλιακής Ακτινοβολίας (SRM).
Αυτή πραγματοποιείται με ψεκασμό αερολυμάτων από τη στρατόσφαιρα στην ατμόσφαιρα. Η διάλεξη περιγράφει πώς η SRM θα απαιτήσει ένα διαρκή ψεκασμό αερολυμάτων στην ατμόσφαιρα μας για δεκαετίες.
Τα προγράμματα αυτά παρουσιάζουν επίσης το ενδεχόμενο ψεκασμού αλουμινίου στην ατμόσφαιρα (αν δεν έχει ήδη πραγματοποιηθεί). «Μπορεί να υπάρχουν μερικοί καλοί λόγοι για να σκεφτεί κανείς για το αλουμίνιο. Έχει τέσσερις φορές τον ογκομετρικό ρυθμό για μικρά σωματίδια όπως συμβαίνει και με το θείο. Αυτό σημαίνει ότι έχετε περίπου 16 φορές μικρότερο ρυθμό πήξης, και αυτό οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα», τονίζουν διάφοροι επιστήμονες όπως ο Ντέιβιντ Κέιθ, καθηγητής Εφαρμοσμένης Φυσικής.
Η ιδέα του ψεκασμού αλουμινίου στην ατμόσφαιρα μας πηγαίνει πολύ πίσω στο χρόνο, καθώς υπάρχουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας που αποδεικνύουν με σαφήνεια την εξέταση τέτοιων υλικών, όπως τα οξείδια των μετάλλων τα οποία έχουν υψηλό συντελεστή εκπομπής. Αυτά περιλαμβάνουν επιβλαβείς ουσίες όπως το οξείδιο του αργιλίου και το οξείδιο του θορίου.
Σημαντική παρατήρηση συνιστά η ερμηνεία των λεγομένων, του μέλους της εθνικής ακαδημίας επιστημών των ΗΠΑ, Γκράνιερ Μόργκαν: «Εμείς κάνουμε όλη την ώρα πράγματα στη στρατόσφαιρα, με αποτέλεσμα η στρατόσφαιρα να μην θεωρείται πια ανέγγιχτη». Η ασάφεια των δηλώσεών του εγείρει τα εξής ερωτήματα: Αναφέρεται στο Υπουργείο Άμυνας; Διότι τα προγράμματα αυτά είναι πράγματι υποστηριζόμενα από φορείς όπως η CIA και η NASA, οι οποίες αποδεδειγμένα αποτελούν αρωγούς την εθνικής ακαδημίας επιστημών αναφορικά με τα γεωμηχανικά πρότζεκτ. Και γιατί εμπλέκονται στη μέση μυστικές υπηρεσίες; Εφόσον δεν πρόκειται για θέμα εθνικής ασφάλειας, τότε πραγματικά δεν υφίσταται λόγος να μην γίνονται ευρέως γνωστά και μάλιστα λεπτομερώς…
Στην ακόλουθη εικόνα μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της μεθόδου SRM

geo-1024x682
Ακόμα μία απόδειξη ύπαρξης τέτοιων παρεμβάσεων αποτελεί η δήλωση της πρώην υπαλλήλου του υπουργείου γεωργίας των ΗΠΑ, Ροζαλίντ Πίτερσον κατά τη διάρκεια συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών με θέμα την υπερθέρμανση του πλανήτη.
«Ένα από τα πράγματα που επηρεάζεται από την κλιματική αλλαγή είναι η γεωργία, αλλά μερικές από αυτές τις αλλαγές που βλέπουμε είναι τεχνητές, με ανθρώπινη παρέμβαση και μάλιστα με διαφορετικό τρόπο από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Προγράμματα τροποποίησης του καιρού, σε πειραματικό στάδιο πραγματοποιούνται τόσο από ιδιωτικές εταιρείες, όσο και από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, και περισσότερα από 50 τέτοια προγράμματα βρίσκονται σε εξέλιξη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όλα αυτά έχουν επιπτώσεις, επειδή αλλάζουν τα μικρο-κλίματα που απαιτούνται για τη γεωργία και την επιβίωσή της», τόνισε αρχικά.
Για να ολοκληρώσει λέγοντας: «Κανένα από αυτά τα προγράμματα δεν γίνονται με επίβλεψη. Οι διεθνείς εταιρείες παρεμβαίνουν στη διαμόρφωση του καιρού και τροποποιώντας τον με χημικά σε μία έκταση που καλύπτει χιλιάδες τετραγωνικά μίλια. Το αποτέλεσμα είναι ότι χημικά τα οποία χρησιμοποιούνται στο έδαφος εκτοξεύονται στον αέρα για να αλλάξουν και να τροποποιήσουν τον καιρό».
hellasforce.com
http://www.xorisorianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου