Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ …

DHMOSKOPIKH KATRAKYLA 1
…ΑΝ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠ΄ΟΨΙΝ Η ΑΠΟΧΗ,ΤΑ ΛΕΥΚΑ, ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ 2012  Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ…

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ O ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ

Καταρρέουν οι δωσίλογοι και τα ποσοστά τους σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, ακόμη και αν δεν ληφθεί υπ΄όψιν η αποχή τα άκυρα, τα λευκά και οι επιλογές μικρότερων κομμάτων…
Από τις επιδόσεις της κυβέρνησης μέχρι τώρα, δυσαρεστημένο είναι το 87,5% – εικόνα που δεν αλλάζει ούτε στην δεξαμενή ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ όπου πάνω από 7 στους 10 δεν είναι ικανοποιημένοι από την κυβερνητική πολιτική.
Ειδικότερα, με την κυβερνητική διαχείριση της προσφυγικής κρίσης δεν συμφωνεί το 64% (πριν από ένα μήνα οι δυσαρεστημένοι για αυτό το ζήτημα δεν ξεπερνούσαν το 53%) ενώ το 71% των Ελλήνων προβλέπει πως η οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού του θα χειροτερεύσει μέσα στους επόμενους 12 μήνες.
Η Ν.Δ. λοιπόν προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου με 8 ποσοστιαίες μονάδες αλλά σε χαμηλά ποσοστά που με αναγωγή επί του συνόλου του Ελληνικού λαού γίνονται οικτρά
Συγκεκριμένα:
  Ν.Δ.                24,5%
ΣΥΡΙΖΑ          16,5%
 
ΚΚΕ                6,5%
 
Χ. Α.                6,5%
    
Δ.Σ (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ)       4%                       
 
Ε.Κ.               4%
 
ΑΝΕΛ               2,5%
 
Ποτάμι               2,5%
Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, πατήστε ΕΔΩ.
 
Αν όμως κάνουμε την αναγωγή στο 40 %, διότι θα έχουμε ένα ποσοστό αποχής 47% τουλάχιστον (στις προηγούμενες εκλογές ήταν 44% και ήδη το 18% το δηλώνει πλέον ανοιχτά και στην δημοσκόπηση ότι δεν θα ψηφίσει) άλλο ένα ποσοστό 6% λευκά και άκυρα καθώς και ένα 7,5% που δηλώνει ότι θα ψηφίσει άλλο κόμμα (σύνολο 60,5%) οι δωσίλογοι (γιατί είναιόλοι δωσίλογοι) έχουν μονοψήφια ποσοστά στο λαό και συγκεκριμένα:

 Ν.Δ.                9,6%

ΣΥΡΙΖΑ          6,5%
 
ΚΚΕ                2,6%
 
Χ. Α.                2,6%
    
Δ.Σ (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ)       1,6%                       
 
Ε.Κ.               1,6%
 
ΑΝΕΛ               1%
 
Ποτάμι               1%
 
Αυτή είναι η κατάσταση στην οποία έχουν φέρει τον Ελληνικό λαό. Το επόμενο βήμα είναι, όπως είπε και ο Άγιος Παΐσιος, να τους πάρει ο λαός με τις πέτρες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου