Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΤΙ… ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΤΙ… ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το άκρων άωτον της ειρωνείας και του δουλέματος από τουρκικής πλευράς, όταν δημοσιεύουν δημοσιεύματα, (Aydınlık), σύμφωνα με τα οποία στην… «αισχρή» Ελλάδα υπάρχει μεγάλη καταπίεση του γυναικείου φύλου και ότι σε κάθε δέκα ελληνικά ζευγάρια στα τρία οι γυναίκες ξυλοκοπούνται από τους άντρες. Μάλιστα!

Το θέμα, ακούστε, δημιουργήθηκε από δημοσίευμα της μειονοτικής εφημερίδας Azınlıkça της δυτικής Θράκης, η οποία επικαλέστηκε μια έρευνα κάποιας ψυχολόγου ονόματι Φρόσω Φωτεινάκη, η οποία έγινε τα τελευταία έξη χρόνια και σύμφωνα με την οποία στην Ελλάδα γίνεται άγρια κακοποίηση του γυναικείου φύλου που τελευταία έχει «ξεφύγει» και ένεκα της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης των τελευταίων ετών.
foto2

Όπως αναφέρει η έρευνα της εν λόγω κυρίας, που έγινε σημαία ανθελληνικής προπαγάνδας από την Τουρκία, το 72% του αντρικού πληθυσμού της Ελλάδας ένεκα των μνημονίων βρίσκεται σε μεγάλη ψυχολογική πίεση και για τον λόγο αυτό ξεσπά σε βία κατά του γυναικείου φύλου.
Πραγματικά μένουμε άναυδοι από τέτοια τουρκικά δημοσιεύματα την ίδια ώρα που η Τουρκία έχει ρεκόρ καταγγελιών στα Διεθνή και Ευρωπαϊκά Δικαστήρια για επεισόδια άγριας κακοποίησης γυναικών, ενώ οι παιδεραστικοί γάμοι έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ τα τελευταία χρόνια με την ενθάρρυνση του ισλαμικού καθεστώτος του Ερντογάν.
Με λίγα λόγια… είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου