Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Βιασμοί στην Ειδομένη; Τι μας το κρύβουν;

http://www.prisonplanet.gr/images/lifeStyle/ambie-amour-708.jpgΜια νέα, θλιβερή και εξόχως επικίνδυνη πραγματικότητα κάνει την εμφάνιση της στην Ειδομένη. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η κυβέρνηση σε πλήρη συνάφεια με την ιδεολογία της (αυτήν της Λευκής Αδελφότητας):


1)άνοιξε τα σύνορα της χώρας για όποιον δήλωνε πρόσφυγας χωρίς πρώτα να γνωρίζει το ποιόν του
2)με τις γνωστές δηλώσεις περί λιασίματος στις παραλίες καλοδέχτηκε όποιον δήλωνε απανταχού κατατρεγμένος ασχέτως αν ήρθε από εμπόλεμη ζώνη ή όχι (ακόμα κι απ' την Καραϊβική ήρθαν πρόσφυγες. από πότε έχουν πόλεμο εκεί και δεν το μάθαμε?)
3)με την ακύρωση του όρου λαθρομετανάστης βάφτισε τους πάντες νόμιμους πρόσφυγες
4)με την πρόσκληση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο επέτρεψε στους τούρκους να αμφισβητούν στην ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο ακόμα περισσότερο
5)με την ανικανότητά της να παρακολουθήσει τα δρώμενα στον βαλκανικό διάδρομο επέτρεψε τη δημιουργία ενός τεράστιου στρατοπέδου συγκέντρωσης ανοιχτού τύπου 15.000 ψυχών στην Ειδομένη.

Όταν είναι κάποιος σε κατάσταση επιβίωσης, αρχικά τον ενδιαφέρουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα: νερό, τροφή και στέγη. Όταν όμως τα εξασφαλίσει, τότε προσπαθεί να διανθίσει τη ζωή του με καλύτερη διαβίωση, ''πολυτέλειες'' και διασκέδαση. Στην εποχή μας η ερωτική επαφή για πολλούς έτσι κι αλλιώς δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ακόμα είδος διασκέδασης για να γεμίσουν λίγη απ' τη μονότονη ζωή τους, για άλλους ένα παιχνίδι επιβολής, αλλά για το Ισλάμ που στα πρότυπα του μωσαϊκού νόμου θεωρεί τις γυναίκες κατώτερα όντα, πράγματα και αποσκευές τα πράγματα διαφέρουν ακόμα παραπάνω. Η ερωτική επαφή αρκεί να ευχαριστεί τον άντρα και δεν χρειάζεται καν την γυναικεία συναίνεση (η γυναίκα βλέπετε ανήκει στον σύζυγο της στον οποίο και υποτάσσεται πλήρως) και εννοείται δεν επιτρέπεται να την ευχαριστιέται (βλέπε κλειτοριδεκτομές στον μουσουλμανικό κόσμο)..

Για όσους όμως δεν έχουν γυναίκα ή χρήματα για αγοραίο σεξ ποια είναι η πρόσφορη λύση??? Ναι σωστά το καταλάβατε. καταφεύγουν στον βιασμό. Δυστυχώς στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος. κι εκεί που η αστυνομία φαίνεται να αναγκάζεται σιωπηλά τη δημιουργία άβατου, κυριαρχεί ο νόμος της ζούγκλας.
Θα με ρωτήσετε εύλογα: ''που ξέρεις ότι γίνονται βιασμοί?''

Επειδή βρέθηκα μπροστά σε μια διερευνητική προσπάθεια 2 γυναικών από 2 διαφορετικές ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Ειδομένη. Πιο συγκεκριμένα, οι γυναίκες αυτές μας παραδέχτηκαν τα εξής: ''στον ανοιχτό καταυλισμό πληθαίνουν τα κρούσματα βιασμών. Τα κρούσματα δεν προβλήθηκαν από τα κανάλια και δεν μαθεύτηκαν, αλλά οι βιασμοί έγιναν. Οι βιασθείσες δεν καταγγέλλουν το έγκλημα φοβούμενες την αστυνομία λόγω όσων υπέφεραν τα προηγούμενα χρόνια στο κράτος τους ή στο κράτος απ' το οποίο πέρασαν''.

Ερωτηθήκαμε λοιπόν: ''πως γίνεται να περιθάλψουμε τις γυναίκες αυτές χωρίς να κληθεί η αστυνομία? Γίνεται οι γυναίκες αυτές να λάβουν αγωγή πρόληψης για το AIDS χωρίς να δηλωθεί ο βιασμός?''
Σαφώς η απάντηση μας ήταν ότι το έγκλημα αυτό δεν πρέπει να μένει ακατάγγελτο και ατιμώρητο και πρέπει να καλείται η αστυνομία και ο ιατροδικαστής και ο αγώνας τους θα πρέπει να είναι προς της κατεύθυνση ενθάρρυνσης αυτών των γυναικών να το καταγγείλουν.

Τίθενται λοιπόν τα εξής ερωτήματα:
-γιατί η κυβέρνηση επέτρεψε να δημιουργηθεί αυτός ο γιγαντιαίος καταυλισμός?
-γιατί η αστυνόμευση είναι ελλιπής?
-τι κάνουν οι ψυχολόγοι και οι μεταφραστές που επιστράτευσε η κυβέρνηση?
-γιατί η εύρυθμη λειτουργία αφέθηκε να συντονιστεί από ΜΚΟ λες και δεν υπάρχει κράτος?
-όλο αυτό είναι ανικανότητα, αδιαφορία ή οργανωμένο εγκληματικό σχέδιο κατά της πατρίδας μας?
-οι έλληνες θα ξυπνήσουν και θα αντιδράσουν στην ισλαμοποίηση της πατρίδας ή κι αυτοί θα το ζήσουν πρώτα στο πετσί του όπως τα παιδιά και οι γυναίκες στις ευρωπαϊκές πισίνες?
Ο Θεός να δώσει φώτιση και να φυλάξει την πατρίδα μας

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου