Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Μέχρι πότε μπορείς να αποσύρεις το αυτοκίνητό σου


Μέχρι πότε μπορείς να αποσύρεις το αυτοκίνητό σου






Να αξιοποιήσουν οι πολίτες το μέτρο της απόσυρσης των αυτοκινήτων, κάλεσε από την Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.
Ο Υπουργός χαρακτήρισε το μέτρο «μεγάλη ευκαιρία» μιας και παρατείνει τη διαδικασία απόσυρσης έως την 20ή Μαΐου του 2016.
Ταυτόχρονα παρέχει τη δυνατότητα επίλυσης όλων των σχετικών θεμάτων μέχρι 31 Μαΐου του 2016, καθώς και ταυτοποίησης όσων αυτοκινήτων αγοράστηκαν το προηγούμενο διάστημα ώστε να έχουν τις ευμενείς διατάξεις του νόμου.
«Είναι μεγάλη ευκαιρία και πρέπει οι πολίτες να την αξιοποιήσουν, διότι δεν θα είναι αιώνια», είπε ο κ. Αλεξιάδης, προαναγγέλλοντας και άλλες νομοθετικές διατάξεις καθώς, όπως είπε, λειτουργεί πλέον η Διυπουργική Επιτροπή που εξετάζει τα θέματα φορολογίας των αυτοκινήτων και θα δρομολογήσει πιο αυστηρό πλαίσιο και θα επιλύσει θέματα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΑΠΕ και απαντώντας στην κριτική των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ιδίως της ΝΔ, περί μεγάλης καθυστέρησης εφαρμογής του μέτρου, ο αρμόδιος υπουργός ανέφερε ότι ήταν αποτέλεσμα μιας διαπραγμάτευσης που διαρκεί και έπρεπε να καταλήξει προς όφελος των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου