Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Καιρός:για Κυριακή 3-4-2016



Παροδικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων όμβρων ή ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα στα ηπειρωτικά ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή 3 Απριλίου 2016
. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 25 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 9 έως 22 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειο μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα επικρατήσουν ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς.
Παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενισχυόμενοι τοπικά σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα στα ανατολικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.
Παροδικές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου