Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Χουντής: Το σχέδιο είναι η Ελλάδα να γίνει αποθήκη προσφύγων για πολλά χρόνια

«Το σχέδιο είναι η Ελλάδα να γίνει μια μεγάλη αποθήκη προσφύγων και για πολλά χρόνια» δήλωσε ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM». Ο κ. Χουντής έκανε λόγο για «γκρίζα σημεία» στην πρόσφατη συμφωνία της ΕΕ με την Τουρκία.
«Δεν θέλω να υπερβάλω, αλλά ο όγκος που έρχεται δεν μπορεί να ελεγχθεί και δεν είναι και έτοιμη η Ελλάδα να το κάνει» είπε ο κ. Χουντής.



 «Επομένως έχουν ένα σκοπό, ένα στόχο, μια επιδίωξη: η Ελλάδα να μεταβληθεί σε μια μεγάλη συγκέντρωση προσφύγων για αόριστο χρονικό διάστημα πάνω από τις δυνατότητές της» προσθεσε.

Ο κ. Χουντής υπογράμμισε ότι η αποδοχή της ανθρωπιστικής βοήθειας ενδέχεται να εκληφθεί και ως συναίνεση της Ελλάδας στη συγκέντρωση μεγάλου αριθμού προσφύγων στη χώρα, ενώ αναφερόμενος στη λεγόμενη συμφωνία του «1 προς 1», μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας, είπε ότι, αν ισχύσει, θα αποτελέσει παραβίαση του διεθνούς δικαίου.

«Πρόκειται για μελανό σημείο και για “παζάρι” ανθρώπων. Είναι πρωτοφανής, δεν έχει ξαναεμφανιστεί τέτοια συμφωνία εμπορικού χαρακτήρα», σχολίασε ο κ. Χουντής.

http://www.ksipnistere.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου