Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Καιρός:για Κυριακή 20-3-2016



Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά και τη βορειοανατολική χώρα, όπου υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης λίγων πρόσκαιρων όμβρων, περιμένουμε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016.
Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 17 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 17 στην Ήπειρο και την Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 7 έως 16 στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 9 έως 19 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, αλλά από τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με ίδιες εντάσεις, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε νότιους με ίδιες εντάσεις.
Λίγες νεφώσεις, αρκετή ψύχρα νωρίς το πρωί και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις βραδινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, με περαιτέρω εξασθένηση το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου