Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός: για Παρασκευή 19-2-2016




Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο και σταδιακή βελτίωση, περιμένουμε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 21 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και κατά τόπους στα ανατολικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με εξασθένηση από το απόγευμα και μετά.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Σαρωνικό σταδιακά ισχυροί.

Συννεφιά με ασθενείς τοπικές βροχές νωρίς το πρωί και βαθμιαία βελτίωση, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου