Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Ρε παιδιά δεν βαρεθήκατε κι εσείς να σας «σώνουν» κάθε λίγο και λιγάκι;;;

1Το έργο το έχουμε δει μέχρι από το 2004 μέχρι τώρα αρκετές φορές.
Όλοι μα όλοι τους σκέπτονται μόνο τους πολίτες και σε καμία περίπτωση την τσέπη τους.
2000-2004: Ο πρώτος διδάξας-Κωστάκης ο κουρασμένος gamer, ο θαμώνας της ταβέρνας και ο λάτρης του καλού φαγητού. Μετά τον πόλεμο που υποτίθεται ότι κήρυξε στους νταβατζήδες είδαμε όλοι πως έφυγε και πως προετοίμασε το έδαφος στον ελαφρόμυαλο Γιωργάκη.

2009: Λεφτά υπάρχουν άκουσαν οι Ελληνάρες πασόκοι και μή και ψήφισαν με χέρια και πόδια το βλαμμένο της Μάργκι. Τα αποτελέσματα τα ξέρουμε όλοι.

2011: Ήρθε η σειρά του εγγονού της πηνελόπης, του τι πίνεις και δεν μας δίνεις Αντώνη. Αφού έφτιαξε τα Μανιφέστα του Ζαππείου έχτισε το μνήμα και χέρι χέρι με τον τεράστιο (σε όγκο και λίπος) Βαγγέλα του ΜΠΑΤΣΟΚ έβαλαν και την μισή ταφόπλακα.
2015: Θα σκίσω τα μνημόνια φώναζε ο πρωθυπουργός του δεκαπενταμελούς, Αλέξης και οι Ελληνάρες δώστου δυο συνεχόμενες εκλογικές νίκες. Πολύ σύντομα και μετά από το Ο.Κ. και την εκλογική επιβολή του μέσω των αμερικάνων-αφεντικών ήρθε επιτέλους η σειρά του μικρού παιδιού Κυριάκου να παραμυθιάσει τα χάπατα λέγοντας ακριβώς τα ίδια που έλεγαν και οι προηγούμενοι και απλά περιμένει την σειρά του να πρωθυπουργεύσει σ” αυτή την χώρα που πλέον δεν έχει καμμιά ελπίδα να σωθεί όσο τα χάπατα σέρνονται μέσα στα μαντριά.
http://www.xorisorianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου