Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

BILD: ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 71.000 ΔΟΛΑΡΙΑ.

Για να παραστούν οι εκλεκτοί του πλανήτη στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, που ...
ξεκινούν σε λίγες ώρες, θα χρειαστεί να καταβάλουν συνολικά το λιγότερο το ποσό των 71 χιλιάδων δολαρίων.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα "Bild", για να παραστεί κανείς στο σημαντικότερο σημείο συνάντησης του επιχειρηματικού, οικονομικού και πολιτικού κόσμου θα πρέπει να γνωρίζει ότι για την τετραήμερη παραμονή του στο χιονισμένο Νταβός, θα βάλει γερά το χέρι στην τσέπη.



Όπως αναφέρει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας, η μεταφορά με ελικόπτερο από και προς το αεροδρόμιο αλλά και οι μετακινήσεις με λιμουζίνα κοστίζουν περίπου εννέα χιλιάδες δολάρια. Επιπλέον, η διαμονή στο ξενοδοχείο υπολογίζεται σε τρεις χιλιάδες δολάρια ενώ το φαγητό (μεσημεριανό και βραδινό) περίπου δύο χιλιάδες δολάρια. Η εφημερίδα διευκρινίζει επίσης ότι για να συμμετέχει κανείς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (ξεκινά αύριο και ολοκληρώνεται στις 23 Ιανουαρίου) θα πρέπει να είναι μέλος του, με την ετήσια συνδρομή να ανέρχεται στα 52 χιλιάδες δολάρια.

Και αν συνυπολογιστεί το ποσό των 19 χιλιάδων δολαρίων που είναι μόνο το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ , τότε ο κουμπαράς που θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι σύνεδροι θα πρέπει να διαθέτει συνολικά 71 χιλιάδες δολάρια!

Καθ' όλη την διάρκεια του φόρουμ, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια με περίπου πέντε χιλιάδες στρατιώτες να «χτενίζουν» ασταμάτητα την περιοχή. Πολιτικοί αρχηγοί, επιχειρηματίες αλλά και διασημότητες όπως ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, θα απολαύσουν το πυκνό χιόνι και θα συζητήσουν τα καυτά θέματα που απασχολούν την διεθνή κοινότητα. Το κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι οι προκλήσεις και οι επιπτώσεις της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης. 

http://fimotro.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου