Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Καιρός:για Δευτέρα 4-1-2016



Νεφώσεις με βροχές, στα δυτικά καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας αλλά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, περιμένουμε τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016.
Θα υπάρχουν πάντως και διαστήματα ηλιοφάνειας στα κεντρικά και το Αιγαίο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 8 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα με τη μέγιστη στη Θράκη να μην ξεπερνάει τους 2 βαθμούς, από 5 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα νότια σχεδόν θυελλώδεις στρεφόμενοι το βράδυ σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και το βράδυ τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές από το απόγευμα, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το βράδυ νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Νεφώσεις με βροχές από τις βραδινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 7 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου