Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Έρχεται δυναμική η 26η AGROTICA στη Θεσσαλονίκη


Μία από τις μεγαλύτερες κλαδικές εκθέσεις στη μακρά ιστορία του εθνικού εκθεσιακού ..
φορέα, η 26η AGROTICA, θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως την 31η Ιανουαρίου του 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η 26η AGROTICA θα αναπτυχθεί σε πάνω από 35.000 τμ, καλύπτοντας όλους τους στεγασμένους και υπαίθριους χώρους της έκθεσης, ενώ θα συγκεντρώσει και περισσότερους από 1.500 εκθέτες.

Στο μεγάλο αυτό «ραντεβού» του αγροτικού κόσμου της Νοτιοανατολικής Ευρώπης οι άμεσοι εκθέτες προέρχονται από όλη την Ελλάδα και από πλήθος ξένων χωρών, όπως είναι οι Αυστρία, Ιρλανδία, Σερβία, Ολλανδία, Ιταλία, Τουρκία, Κύπρος, Γαλλία και Βουλγαρία. Οι έμμεσοι εκθέτες εκπροσωπούν πάνω από 40 χώρες, ενώ ήδη μεγάλες αποστολές εμπορικών επισκεπτών από Βουλγαρία, ΠΓΔΜ, Σερβία, Κύπρο, Ιράν, Λίβανο, Ρουμανία και Ρωσία έχουν προγραμματίσει την επίσκεψή τους στην AGROTICA.

Η έκθεση θα αποτελέσει για μία ακόμη φορά το σημείο παρουσίασης όλων των τελευταίων εξελίξεων και επιτευγμάτων της αγροτικής τεχνολογίας, καλύπτοντας πλήρως όλες τις απαιτήσεις ενημέρωσης των αγροτών και επαγγελματιών του κλάδου όσον αφορά σε νέα μηχανήματα, εξοπλισμό και εφόδια.

Η διοργάνωση, προδιαγράφοντας το μέλλον της γεωργίας, πλαισιώνεται και από πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο της AGROTICA με θέμα «Νέες τεχνολογίες και προοπτικές στην καλλιέργεια των οπωροκηπευτικών», που αποτελεί συνδιοργάνωση της ΔΕΘ-Helexpo, της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ και της Ελληνικής Εταιρείας Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί και επιστημονική ημερίδα με θέμα «Κοινή Αγροτική Πολιτική: Εξέλιξη-Προκλήσεις-Προοπτικές», την οποία συνδιοργανώνουν η ΔΕΘ-Helexpo, η Εταιρεία Αγροτικής Ανάπτυξης και ο ΕΛΓΟ «Δήμητρα».

http://www.olathessaloniki.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου