Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Καιρός:για Δευτέρα 11-1-2016



Τοπικές νεφώσεις κυρίως στη Δυτική Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο όπου θα εκδηλωθούν λίγες ασθενείς βροχές, αυξημένη υγρασία σε ολόκληρη τη χώρα και τοπικά πυκνές ομίχλες κατά τις πρωινές κυρίως ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016.
Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 17 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 18 στην Ήπειρο, από 7 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι σταδιακά κατά τόπους σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, ενώ το στον Κορινθιακό θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα με εντάσεις 6 έως 7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και τοπικές ομίχλες κατά τις πρωινές κυρίως ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, ενισχυόμενοι μετά το μεσημέρι στα ανοικτά σε μέτριους έως ισχυρούς 5 με 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου