Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός: για Πέμπτη 31-12-2015



Καλό καιρό στη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και την Δυτική Ελλάδα και νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...Αντώνης Βαρδής - Θα 'θελα να ήσουνα εδώ


Ελληνική ταινία:Παρακαλώ γυναίκες, μην κλαίτε


Ελλαδάρα… To πετρέλαιο καταρρέει, αλλά εμείς πληρώνουμε βενζίνη σε τιμές… Αγγλίας!

https://hellasforce.files.wordpress.com/2015/12/venzini_antlia.jpgΜέχρι το καύσιμο να φτάσει στην αντλία του πρατηρίου, η τιμή του έχει «φουσκώσει» πάνω από 60% στην χώρα μας!


Έχει μετατραπεί σε δημοσιογραφικό κλισέ να γράφουμε γιατί δεν αισθάνεται ο καταναλωτής τις μειωμένες τιμές τις βενζίνης και του πετρελαίου όταν οι διεθνείς τιμές δείχνουν εικόνα κατάρρευσης από το 2014.

Υπουργέ Σταθάκη, σαν απλή πολίτης σου εκφράζω την αγανάκτησή μου‏

stathakis
Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά
Δείτε,ακούστε καί αγανακτήστε κι εσείς ( γιατί αλλιώς δεν θα αλλάξει η κοινωνία) με το τί μας έλεγε ο Ελληναράς Υπουργός Σταθάκης το 2011 γιά τα πόθεν έσχες γενικώς.
Πού να φανταζόταν όμως τότε, ότι το 2015 θα γινόταν Υπουργός καί θα ήταν αναγκασμένος να δικαιολογήσει τα δικά του πόθεν αίσχη πού τα έχει διαγράψει η μνήμη του.

Το αδιαχώρητο στα ειρηνοδικεία από δανειολήπτες για υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη



  • Χιλιάδες δανειολήπτες  με «κόκκινα δάνεια» αγωνιούν για την αυστηροποίηση των όρων προστασίας της α’ κατοικίας ήδη από την αρχή του έτους, καθώς η προθεσμία για υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.

"Δείτε τι θα συμβεί το 2016 με μια απλή μαθηματική πράξη.."

 
  • Σύμφωνα με την ταμπλόιντ βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η τύχη σας είναι ήδη προκαθορισμένη και μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το μέλλον με απλές μαθηματικές πράξεις.

Βόλτα σε μια Αθήνα που δεν υπάρχει πιά. (βίντεο)

Βόλτα σε μια Αθήνα που δεν υπάρχει πιά. (βίντεο)

Αυτά είναι τα νέα Δ.Σ. σε Μέγαρο Μουσικής, Κρατική Ορχήστρα και Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης



Ανακοινώθηκαν και επίσημα τα νέα διοικητικά συμβούλια, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε αναλυτικά:
Στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, ο κ. Χανς - Ούβε Παπαματθαίου - Μάτσκε (καθηγητής του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) αντικαθιστά τον

Πώς να κάνετε την οθόνη σας ορατή μόνο σε εσάς (video)







Απίστευτο κι όμως αληθινό! Δείτε πως ένας χρήστης του YouTube κατάφερε να κάνει το περιεχόμενο της οθόνης του ορατό μόνο στον ίδιο.

Αντισυνταγματική η κατάργηση 13ης και 14ης σύνταξης έκρινε το ΣτΕ!!

Κεφαλαιώδους σημασίας οι υπ’αριθ. 2287 και 2288/2015 ΟλΣτΕ!
Με δύο πρόσφατες αποφάσεις της Ολομελείας του, το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας, κρίνοντας τις περισσότερες ρυθμίσεις του β’ Μνημονίου (ν. 4046/2012 και 4093/2012) ως αντισυνταγματικές, απεφάνθη μεταξύ άλλων και ότι η κατάργηση του Δώρου Χριστουγέννων, του Δώρου Πάσχα και του επιδόματος αδείας, που έγιναν με τον ν. 3845/2010 (άρθρο 3 παρ. 10) και τον ν. 4093/2012 (υποπαρ. ΙΑ.6 περίπτωση 3) είναι αντισυνταγματικές.

Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ

του Φραγκούλη Φράγκου
Γιατί η Βουλγαρία ευχαριστεί την Ελλάδα και κάνει τούμπες εξαιτίας των Capital Controls;

Σήμερα κλείνουμε 179 μέρες από την 28η Ιουλίου, όποτε και επιβλήθηκαν οι έλεγχοι κεφαλαίων, γνωστά και ως capital controls.

Σήμερα η μεγαλύτερης κυκλοφορίας Βουλγαρική εφημερίδα κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο τίτλο THANKS GREECE και θα δείτε τα στοιχεία που παραθέτει προκειμένου να δικαιολογήσει αυτόν τον τίτλο.

Πότε θα κλείσουν και πότε θα ξανανοίξουν οι εφαρμογές του Taxis


Πότε θα κλείσουν και πότε θα ξανανοίξουν οι εφαρμογές του Taxis

Ενόψει της προετοιμασίας που πρέπει να γίνει για την αλλαγή του οικονομικού έτους, η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΓΓΔΕ εξέδωσε πριν από λίγο αναλυτικό προγραμματισμό με τις ημερομηνίες διακοπής λειτουργίας βασικών εφαρμογών του Taxis καθώς τις εκτιμώμενες ημερομηνίας επαναλειτουργίας τους.

Όταν χαλάει μία γέφυρα στην Ρωσία… (βίντεο)






Ο πιο επικός τρόπος διάσχισης ποταμού
Δείτε το βίντεο

Οι πολιτικές εφημερίδες 30/12/2015


                         
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.