Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός:για Δευτέρα 28-12-2015



Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στη Νότια Ελλάδα και κατά τόπους πυκνές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...Μπιθικώτσης -Βρέχει στη Φτωχογειτονιά


ΣΚΗΝΕΣ ΓΕΛΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ


Ελληνική online εφαρμογή παρακολούθησης της θέσης των πλοίων παγκοσμίως σε ...πραγματικό χρόνο


Μια καταπληκτική online πολυγλωσσική εφαρμογή με την ονομασία «Marine Traffic», η οποία εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο τις θέσεις των πλοίων στις ελληνικές θάλασσες, αλλά και σε όλον τον κόσμο μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.marinetraffic.com.

Γαϊδουράγκαθο: Ένα άχρηστο φυτό ή μήπως όχι (;)


Όπου γυρίσουμε και κοιτάξουμε στην ελληνική φύση, βλέπουμε κάποια πανύψηλα ακανθώδη φυτά, με πανέμορφο μοβ ανθό.

Το γαϊδουράγκαθο ή αλλιώς άγρια αγκινάρα, είναι ένα συνηθισμένο φυτό πού ευδοκιμεί σε όλον τον κόσμο και είναι αυτόχθων στην περιοχή της Μεσογείου.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΣ !!

ΧΙΟΝΙΑ
Η πρόβλεψη αφορά το χρονικό διάστημα από τις 30 Δεκεμβρίου ως και τις 3 Ιανουαρίου.
Στην Αθήνα προβλέπονται χιονοπτώσεις μέτριας έντασης στις 31 Δεκεμβρίου και πιθανότατα και στις 1 Ιανουαρίου. Λαμία, Λιβαδειά, Καρπενήσι, Χαλκίδα, θα δουν χιονοπτώσεις στις 31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου.

"Επισκέπτες": Το αριστούργημα μικρού μήκους που όλοι πρέπει να δουν (βίντεο)


Η εξαιρετική ταινία μικρού μήκους με τίτλο "Επισκέπτες" του Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Μία συγκινητική ιστορία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Δείτε την εδώ:

Αποκωδικοποιώντας τη συμπεριφορά του σκύλου


Αποτέλεσμα εικόνας για σκυλος


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΛΈΝΕ ΌΤΙ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΆΘΥΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΉΣ. ΑΝ ΌΜΩΣ, ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΌ ΤΕΤΡΆΠΟΔΟ ΦΊΛΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΦΊΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ, ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΉΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΆ.

Η κατεύθυνση προς την οποία κινείται η ουρά του σκύλου, έχει να πει πολλά για την συναισθηματική του κατάσταση. Αν την κουνάει προς τα δεξιά δείχνει θετικά συναισθήματα όπως είναι ο ενθουσιασμός, ενώ αν την κουνάει προς τα αριστερά δείχνει αρνητικά συναισθήματα όπως η αβεβαιότητα, ίσως και ο εκνευρισμός.

AUTO ΔΙΑΦΟΡΑ Τρομερό: Το μεγαλύτερο σχολείο πολεμικών τεχνών με 36.000 μαθητές (video)

655039-1.png
Πρόκειται για το μεγαλύτερο «σχολείο» πολεμικών τεχνών του κόσμου!
Σε αριθμό μαθητών βέβαια αφού σ΄ αυτό μαθαίνουν τα μυστικά των πολεμικών τεχνών 36.000 μαθητές. Φυσικά βρίσκεται στην Κίνα.Πόσο καλό και αποτελεσματικό είναι το μάθημα θα το διαπιστώσετε μόνοι σας στο εκπληκτικό βιντεο όπου οι μαθητές της σχολής εντυπωσιάζουν!

Απίστευτο: Μηχάνημα εξαφανίζει δέντρο σε μερικά δευτερόλεπτα...


Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν ένα μηχάνημα με την ονομασία Forestry Mulcher που μπορεί να εξαφανίζει ένα δέντρο μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Πρόκειται για τον απόλυτο καταστροφέα... φυσικό δημιούργημα του απόλυτα καταστροφικού ανθρώπινου είδους...

1.200.000 ιδιοκτήτες ΙΧ παρέδωσαν πινακίδες - Κατά χιλιάδες τις παραδίδουν στις ΔΟΥ για να γλυτώσουν τα τέλη

1.200.000 κάτοχοι ΙΧ παρέδωσαν τις πινακίδες και κρατούν ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα τους λόγω της οικονομικής κρίσης κατά την τελευταία εξαετία ενώ 60.000 κατέθεσαν τις πινακίδες μόνο φέτος!
Υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας, τεκμήρια διαβίωσης, υψηλοί φόροι πολυτελούς διαβίωσης εξακολουθούν να επιβαρύνουν τους ιδιοκτήτες που λόγω της εισοδηματικής αφαίμαξης που έχουν ήδη υποστεί τα τελευταία 6 χρόνια δεν μπορούν να αποπληρώσουν!

Συντάξεις: Τι αλλάζει στα όρια ηλικίας - Παραδείγματα

Ραγδαίες αλλαγές στις συντάξεις. Τέλος οι πρόωρες, πριν από τα 62 και 67 έτη. Με βάση τις εγκυκλίους που απέστειλε ο υφυπουργός Τ. Πετρόπουλος στα Ταμεία:

-Ανατροπές σε κατοχυρωμένα δικαιώματα για δεκάδες κατηγορίες ασφαλισμένων που δεν είχαν συμπληρώσει έως τις 18 Αυγούστου τα (χαμηλότερα) όρια ηλικίας και τα απαιτούμενα χρόνια ασφάλισης

Υποχρεωτική στράτευση των γυναικών - Το σχέδιο για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων

Υποχρεωτική στράτευση των γυναικών που διεκδικούν θέση στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και στο Λιμενικό Σώμα και προαιρετική στράτευση για όλες τις υπόλοιπες γυναίκες καθώς και δημιουργία στρατιωτικών λυκείων σχεδιάζει να προωθήσει στην κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής.

Για να μη μπερδεύεσαι Έλληνα δεν έχουμε ενωμένη Ευρώπη εμείς είμαστε οι σκλάβοι τους


1Δεν είχαμε, δεν έχουμε και ούτε θα έχουμε ποτέ Ενωμένη Ευρώπη. Η Ευρώπη είναι μία αυτοκρατορία που έχει υποδουλώσει την Ελλάδα απλά στα σημερινά χρόνια η υποδούλωση έχει αλλάξει μορφή. Απλοί σκλάβοι είμαστε που ψηφίζουμε τον μαστιγωτή μας.

Τα 4 νέα προγράμματα που ερχονται με 41.000 θέσεις εργασίας

Τέσσερα προγράμματα απασχόλησης, με στόχο τη συμμετοχή 41.000 ωφελούμενων ανέργων, έχει προγραμματίσει το υπουργείο Εργασίας για το πρώτο τρίμηνο του 2016.
Βασική προϋπόθεση των νέων προγραμμάτων είναι ένα ποσοστό των ανέργων που θα συμμετάσχει σε αυτά να συνεχίσει να εργάζεται και μετά τη λήξη τους.

Τον Ιανουάριο θα ξεκινήσει η υλοποίηση προγράμματος 10.000 θέσεων 12μηνης διάρκειας με έμφαση στους μακροχρόνια ανέργους, στις γυναίκες και στους ανέργους άνω των 50 ετών.