Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΣ !!

ΧΙΟΝΙΑ
Η πρόβλεψη αφορά το χρονικό διάστημα από τις 30 Δεκεμβρίου ως και τις 3 Ιανουαρίου.
Στην Αθήνα προβλέπονται χιονοπτώσεις μέτριας έντασης στις 31 Δεκεμβρίου και πιθανότατα και στις 1 Ιανουαρίου. Λαμία, Λιβαδειά, Καρπενήσι, Χαλκίδα, θα δουν χιονοπτώσεις στις 31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου.

Στην Θεσσαλονίκη προβλέπονται χιονοπτώσεις μέτριας έντασης στις 30-31 Δεκεμβρίου αλλά και στις 2-3 Ιανουαρίου. Σέρρες, Δράμα, Πολύγυρος, Κιλκίς, Έδεσσα, Κατερίνη και Βέροια θα δουν χιονοπτώσεις τα ίδια χρονικά διαστήματα, ενώ η Καβάλα και όλες οι πόλεις της Θράκης, Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολης θα δουν πυκνά χιόνια στις 2-3 Ιανουαρίου.
ΧΑΡΤΗΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Στην Πάτρα προβλέπεται χιονόνερο στις 31 Δεκεμβρίου και στις 1 Ιανουαρίου και χιόνια πάνω από τα 300-400 μέτρα. Θα χιονίσει στη Τρίπολη, τη Κόρινθο και το Ναύπλιος στις 31 και 1 Ιανουαρίου, ενώ στη Τρίπολη θα χιονίσει και στις 2-3 Ιανουαρίου πυκνά.
Στη Λάρισα προβλέπονται χιονοπτώσεις στις 31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου, όπως και στον Βόλο, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.
Στα Ιωάννινα θα χιονίσει πυκνά στις 31 Δεκεμβρίου αλλά και στις 1-2 και 3 Ιανουαρίου.
Λίγα χιόνια στις πόλεις της δυτικής Μακεδονίας στις 30-31 Δεκεμβρίου. Θα χιονίσει πυκνά στη Φλώρινα, τη Καστοριά, τη Κοζάνη και τα Γρεβενά στις 1-2 και 3 Ιανουαρίου.
greek-weather

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου