Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός: για Παρασκευή 11-12-2015



Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια και τοπικές καταιγίδες σε Ιόνιο, Δυτική και Νότια Πελοπόννησο και αργότερα στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...Σε χρειαζομαι - Παριος- Παριος


Ελληνική ταινία:Η Κόμησσα της Φάμπρικας


Ξαφνικό σπυράκι; Εξαφάνισέ το με ασπιρίνη!



Είναι από τα πράγματα που μπορεί να σου συμβούν, στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή και να σε πανικοβάλλουν. Μιλάμε γι αυτό το σπυράκι που «ξεπετιέται» τις πιο ακατάλληλες ώρες- και κατά 80%- όταν έχεις κανονίσει κάτι σημαντικό και δεν θέλεις να υπάρχει το παραμικρό ψεγάδι στην επιδερμίδα σου.

Πότε θα χορηγηθούν δώρα, συντάξεις και επιδόματα για τα Χριστούγεννα

Πριν από τις γιορτές θα καταβληθεί το δώρο των Χριστουγέννων στους ανέργους, ενώ προσπάθειες καταβάλλονται να δοθεί πριν τα Χριστούγεννα το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα καθώς και η επόμενη δόση σίτισης και ενοικίου. 

Όσο για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ, υπάρχει ενδεχόμενο να πιστωθούν στους δικαιούχους πριν από την πρωτοχρονιά αντί για τα μέσα Ιανουαρίου.

Χαμηλά λευκά αιμοσφαίρια: Γιατί είναι πεσμένα;


λευκα

Η γενική εξέταση αίματος είναι μια άκρως σημαντική εξέταση αφού ο θεράπων ιατρός λαμβάνει πολύτιμες διαγνωστικές πληροφορίες για την κατάσταση και την εικόνα της υγείας του ανθρώπινου οργανισμού.
Το πρώτο πράγμα που κοιτά κανείς είναι οι  τιμές στα λευκά και στα ερυθρά αιμοσφαίρια.
Στην περίπτωση που διαπιστώσει ότι τα λευκά κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα τότε κυριεύεται από έντονη ανησυχία.
Γιατί συμβαίνει αυτό;

AYTH είναι η απόφαση της Ιεράς Διαρκούς Συνόδου για το Σύμφωνο Συμβίωσης: “Εκτροπές από τον οικογενειακό θεσμό”

iera synodos

Όλα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη

Με το θέμα της επικείμενης κατάθεσης στη Βουλή του Νόμου για την προέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια, ασχολήθηκε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος στο πλαίσιο των διήμερων εργασιών της.

Γιατί οι Ευρωπαίοι και όλος ο κόσμος μισεί τους Έλληνες


5

Μια Ελβετίδα το εξηγεί στο βιβλίο της με τίτλο «Σκυλάνθρωπο Στο γιατί μας συμπεριφέρονται άσχημα οι Ευρωπαίοι και γενικά οι ξένοι θέλησε να απαντήσει μια Ελβετίδα παραθέτοντας τη δική της αφήγηση στο υβριστικό βιβλίο «Σκυλάνθρωποι». Η Ελβετίδα που θεωρεί τη φυλή των Ελλήνων κυριολεκτικά αφόρητη γι αυτό και τη μισεί δικαιολογεί το μένος λέγοντας πως στα γυμνασιακά της χρόνια ένιωθε ψυχικά καταπιεσμένη:

Έτσι μόνο κόβεται το κάπνισμα!


                                                                                                                                                                  
Δεν αποτελεί μυστικό το πόσο δύσκολο είναι σταματήσει κάποιος το κάπνισμα. Όσοι έχουν ή είχαν εξάρτηση από το τσιγάρο ή γνωρίζουν κάποιον καπνιστή, τότε πιθανότατα να κατανοούν τις δυσκολίες που συναντούν κατά τη διαδικασία του να κόψουν το κάπνισμα.

Ποιοι είναι οι ακριβότεροι και ποιοι οι οικονομικότεροι δήμοι στη Θεσσαλονίκη




Δείτε πως διαμορφώνονται τα δημοτικά τέλη για το 2016 στους δήμους του νομού Θεσσαλονίκης...
"Παγωμένα" θα παραμείνουν κατά το νέο έτος τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού σχεδόν στο σύνολο των δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, την ώρα που στην
Αττική οι δήμοι προχωρούν ο ένας μετά τον άλλο σε αυξήσεις των δημοτικών φόρων, λόγω της κατάστασης οικονομικής ασφυξίας στην οποία και οι ίδιοι έχουν περιέλθει.

Οι παγίδες των on-line αγορών - Τι πρέπει να προσέχουμε




Ένας «οδηγός» κυκλοφόρησε από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας, ενόψει εορτών, για έξυπνες και ασφαλείς αγορές στο διαδίκτυο, αλλά και ποια είναι τα δικαιώματα του καταναλωτή, εάν προκύψει πρόβλημα με την αγορά.
Τί πρέπει να γνωρίζουμε

Θεσσαλονίκη 1971 (video)

Βίντεο με ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης, μιας άλλης εποχής...
Φωτογραφίες από παλιά, εγκαταλελειμένα σπίτια που κάποια στιγμή θα γκρεμίζονταν.

Από όμορφα σπίτια της εβραϊκής συνοικίας, διόροφα της τούρκικης στα κάστρα, μοναδικές βίλες της περιοχής των εξοχών με τους υπέροχους κήπους τους.

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προς ελληνικό Δημόσιο: Πάρτε πίσω τα 15 εκατ. από την ''Ελληνικός Χρυσός''



Η σημερινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου υποχρεώνει την ελληνική κυβέρνηση να εισπράξει από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός που συμμετέχει στα μεταλλεία της Χαλκιδικής, 15,34 εκατ. ευρώ με επιπλέον και τους τόκους.
Έτσι, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή που είχε κάνει η Ελλάδα κατά... του εαυτού της, ζητώντας να μην εισπράξει τα 15,34 εκατομμύρια, όπως απέρριψε και την προσφυγή που είχε καταθέσει η Ελληνικός Χρυσός για να μην τα επιστρέψει στο Δημόσιο.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ – 40 χρόνια γάμου!


2

Μετά από 40 χρόνια γάμου το ζευγάρι αποφάσισε να μιλήσει ειλικρινά ο ένας με τον άλλον.
– Πες μου Θανάση πόσες φορές με απάτησες ως τώρα;
– Τρεις φορές Τασία μου.
– Πότε και με ποιες;
– Η πρώτη ήταν με την αδερφή της κουμπάρας μας της Νίτσας, την Έφη τότε που έκανες εγχείρηση στο στομάχι σου και έμεινες 15 μέρες στο νοσοκομείο.

Φτιάξτε το σε 5 λεπτά, καταναλώστε το για 5 μέρες και χάσετε έως και 5 κιλά!

5Οι άνθρωποι που πάσχουν από παχυσαρκία έχουν συνήθως υψηλότερο κίνδυνο για εμφάνιση διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακές παθήσεις …
Αν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτό, προσπαθήστε με τη βοήθεια αυτών των τριών συστατικών:

Οι πολιτικές εφημερίδες 10/12/2015

                        
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.