Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Καιρός:για Δευτέρα 30-11-2015




Καλοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί στην Κρήτη και χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...Πασχάλης Τερζής - Επιστροφές καταστροφές


Ελληνική ταινία:Αύριο θα ειναι αργα


Γέμισε τη ζωή σου με θετικούς ανθρώπους



Διάλεξε προσεκτικά με ποιους μοιράζεσαι την ζωή σου. Φίλος είναι αυτός που θέλει να σε βλέπει να περνάς καλά, να γελάς και να βελτιώνεσαι.

Μην υποτιμάς την επιρροή που έχει πάνω σου το περιβάλλον. Ένας "στραβός¨" άνθρωπος φτάνει για να σου μαυρίσει τη μέρα.

Πράγματα που ίσως δεν γνώριζες για τους αριστερόχειρες


646876-aristeroxeires.jpg

Τελικά είναι καλύτερο να γράφεις με το δεξί ή το αριστερό;
Κατά καιρούς ακούγονται πολλά για τις διαφορές μεταξύ δεξιόχειρων και αριστερόχειρων. Κάποια είναι αποδεδειγμένα επιστημονικά, ενώ κάποια άλλα ανήκουν στη… φαντασία.

Ψείρες: Πώς μεταδίδονται και πώς θα απαλλαγείτε οριστικά

Ποιος δεν έχει ταλαιπωρηθεί ως παιδί ή και ως ενήλικας από
τις ψείρες και τη βασανιστική φαγούρα που προκαλούν.
Η ενήλικη θηλυκή ψείρα είναι ένα γκρι-άσπρο έντομο μήκους 3-4 χιλιοστών. Το αρσενικό είναι ελαφρά μικρότερο. Οι δαγκάνες στα πόδια τους είναι προσαρμοσμένες έτσι ώστε να προσκολλώνται στις τρίχες.

Τι ελαστικά να βάλω;

Κάλλιο νωρίτερα παρά αργότερα, κάποια στιγμή λαμβάνεται η απόφαση αλλαγής ελαστικών.

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ, μηχανολόγου μηχανικού

Αναβάλλοντας την αλλαγή δεν κάνουμε οικονομία καθώς ένα σετ ελαστικών σε ένα συμβατικό αυτοκίνητο έχει διάρκεια ζωής περίπου 4 χρόνια ή 40.000km. Αν εμείς κρατήσουμε το ίδιο σετ ελαστικών 5 χρόνια ή 50.000km θα «εξοικονομήσουμε» ένα σετ μετά από 20 χρόνια ή 200.000km! Πιο πιθανό είναι να έχουμε αλλάξει αυτοκίνητο νωρίτερα, ενώ ταυτόχρονα η κυκλοφορία μ’ ένα σετ φθαρμένων ελαστικών εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους.

Πρόστιμο 150 ευρώ για όσους υπόχρεους δεν περάσουν ΚΤΕΟ έως το τέλος του 2015


  • Λήγει την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου η προθεσμία για να περάσουν από ΚΤΕΟ, όσα οχήματα συμπλήρωσαν εξάμηνο χωρίς να έχουν περάσει τεχνικό έλεγχο από την 1/1/2015 έως και τις 14/9/2015, καταβάλλοντας μειωμένο τέλος εκπρόθεσμης προσέλευσης.

Φράγκος Φραγκούλης: Κράτος προβοκάτορας η Τουρκία – «Πολιτικοί νάνοι» στην Ελλάδα (Ηχητικό)

Εξόχως αποκαλυπτικός για το ρόλο της Τουρκίας στη περιοχή αλλά και το πώς λειτουργούν έναντι της όλες οι μεγάλες δυνάμεις που παίρνουν μέρος στις γεωπολιτικές εξελίξεις σε Μέση και Εγγύς Ανατολή, ήταν ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ και υπουργός στη υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμένου, στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης, μιλώντας σήμερα στο Ράδιο 9.84 και το Γιώργο Σαχίνη, για τις εξελίξεις. 

Ταυτόχρονα μίλησε για το εγχείρημα "φιλανδοποίησης" της Ελλάδας και τη στάση "νάνων" στο ελληνικό πολιτικό σύστημα, με απρόβλεπτες συνέπειες όπως είπε, αν δεν υπάρξει στοιχειώδη σοβαρότητα αυτές τις ώρες. 

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Η Πρωτοβάθμια Υγεία στην Ελλάδα, απέκτησε όνομα: Doctor Care
Το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια άριστα εξοπλισμένο πολυϊατρείο πρωτοβάθμιας υγείας, λειτουργεί από τις 19 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Τα εγκαίνια της Πρότυπης Μονάδας Πρωτοβάθμιας Υγείας Doctor Care, έγιναν χθες με κάθε επισημότητα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απέναντι από το Λιμάνι. Την εκδήλωση προλόγισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς ενώ την κορδέλα του Doctor Care έκοψαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, ο αντιδήμαρχος ανάπτυξης του δήμου Θεσσαλονίκης κ. Πέτρος Λεκάκης και η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κ. Καλυψώ Γούλα. 

Η απόδειξη της απάτης σε ταξί - Δείτε πως παγιδεύεται ο πελάτης με το ταξίμετρο (βίντεο)!

Τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι ιδιοκτήτες ταξί "πειράζουν" τα ταξίμετρα προκειμένου να έχουν μεγαλύτερο κέρδος αποκάλυψε η Ελληνική Αστυνομία. 
Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ, καταγράφεται ο τρόπος με τον οποίο οι δράστες διακόπτουν τη σύνδεση των ταξιμέτρων με τις ταμειακές μηχανές, με ειδική καλωδίωση, προκειμένου να μην εκδίδονται αποδείξεις και ο πελάτης να μην καταλαβαίνει το παραμικρό.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Οκτώ τρόποι για να γλιτώσετε από έξτρα φόρους

Με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους μπορούν οι φορολογούμενοι να... δικαιολογήσουν τυχόν πρόσθετη διαφορά φορολογητέου εισοδήματος που μπορεί να προκύψει στις φορολογικές δηλώσεις που θα υποβάλουν το 2016, εξαιτίας του γεγονότος ότι το άθροισμα των αντικειμενικών δαπανών ή τεκμηρίων διαβίωσης (για τη χρήση κατοικιών, Ι.Χ. αυτοκινήτων, σκαφών κ.λπ.)

ΑΡΝΙΕΜΑΙ - ΑΡΝΙΕΜΑΙ - ΑΡΝΙΕΜΑΙ... ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΑΠ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

ΑΡΝΙΕΜΑΙ - ΑΡΝΙΕΜΑΙ - ΑΡΝΙΕΜΑΙ...

ΑΡΝΙΕΜΑΙ την κάρτα του πολίτη!!!
ΑΡΝΙΕΜΑΙ να είμαι ένας αριθμός σε ένα κοπάδι!!!
ΑΡΝΙΕΜΑΙ να με σκοτώνουν τα μνημόνια!!!
ΑΡΝΙΕΜΑΙ να προσκυνώ τους μιναρέδες της φυλακής μου!!!

Δύση και Ρωσία. Κάντε σύγκριση.


                             
                             http://www.efenpress.gr/

Οι πολιτικές εφημερίδες 29/11/2015

                           
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.