Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Η Πρωτοβάθμια Υγεία στην Ελλάδα, απέκτησε όνομα: Doctor Care
Το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια άριστα εξοπλισμένο πολυϊατρείο πρωτοβάθμιας υγείας, λειτουργεί από τις 19 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Τα εγκαίνια της Πρότυπης Μονάδας Πρωτοβάθμιας Υγείας Doctor Care, έγιναν χθες με κάθε επισημότητα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απέναντι από το Λιμάνι. Την εκδήλωση προλόγισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς ενώ την κορδέλα του Doctor Care έκοψαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, ο αντιδήμαρχος ανάπτυξης του δήμου Θεσσαλονίκης κ. Πέτρος Λεκάκης και η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κ. Καλυψώ Γούλα. 



Παρά την κρίση και την οικονομική αστάθεια, οι μέτοχοι του Doctor Care προχώρησαν στη μεγαλύτερη επένδυση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Υγείας. "Σε καιρούς ιδιαίτερα αντίξοους για επιχειρηματικά βήματα οι δημιουργοί του Doctor Care επενδύουν και κοιτάζουν μπροστά» Με αυτά τα λόγια η Άννα Κλειδά Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών του Doctor Care, καλωσόρισε όλους τους θεσσαλονικείς στην τελετή εγκαινίων, τονίζοντας πως είναι "στρατηγική επιλογή να ξεκινήσει αυτή η μεγάλη επένδυση από τη Θεσσαλονίκη". 

"Ξέρετε όλοι πόσο στηρίζω την ιδιωτική πρωτοβουλία. Ζούμε σε μια χώρα που μοιάζει με τα σοβιετικά καθεστώτα, όλα τα περιμένουμε από το Κράτος. Αν δεν φροντίζουμε όλοι μαζί την πόλη μας, μην περιμένουμε μόνο από το Δήμο. Εδώ έχουμε ένα εξαιρετικό παράδειγμα, τί μπορεί να κάνει ο καθένας μόνος του", σημείωσε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. 

"Τα αποτελέσματα θέλουν δουλειά και κόπους και ένα τέτοιο αποτέλεσμα είναι το πολυϊατρείο Doctor Care. Ένα πολυιατρείο που στόχο έχει να προλαμβάνει και όχι μόνο να θεραπεύει" είπε η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, τονίζοντας πως "μόνοι μας θ αναστηθούμε" κάνοντας λόγο για τη γενικότερη κατάσταση στη χώρα μας.

Η Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας Doctor Care, διαθέτει ήδη 21 στελεχωμένα ιατρικά τμήματα τα οποία στον επόμενο μήνα θα φτάσουν τα 26, με αντίστοιχους επιστημονικά υπεύθυνους, υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και μοντέρνες εγκαταστάσεις που εκτείνονται σε χώρο 1.500 τμ. ο οποίος αναδιαμορφώθηκε από την αρχή ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες μιας Ιατρικής Πρότυπης Μονάδας. Σε κάθε όροφο στεγάζονται τα Ιατρικά Τμήματα τα οποία λειτουργούν σε χώρους που διακρίνονται για την άνεση, το φιλικό περιβάλλον και την υψηλή αισθητική τους ενώ έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε ΑΜΕΑ. 

Το Πολυϊατρείο Doctor Care λειτουργεί καθημερινά 13 ώρες (08.00-21.00) και το Σάββατο (08.00-16.00), ενώ στο προσεχές διάστημα η λειτουργία του θα επεκταθεί στις 16 ώρες καθημερινά. Το Doctor Care συνεργάζεται με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες καθώς και με την κάρτα υγείας ΕΥ CLUB. 

Η εταιρική σύνθεση του Πολυϊατρείου είναι πολυμετοχική και πλαισιώνεται από επιχειρηματίες και επιστήμονες του χώρο της Υγείας. 

Στόχος της διοίκησης είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας στο πλέον προσιτό κόστος. Με ευαισθησία απέναντι στα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει ο μέσος πολίτης, με σεβασμό στην οικονομική του κατάσταση και με απόλυτο αίσθημα ιατρικής ευθύνης οι δημιουργοί του Doctor Care επιδιώκουν να κάνουν πράξη τη φιλοσοφία τους ότι «Η Υγεία δεν είναι προνόμιο των λίγων αλλά δικαίωμα ΟΛΩΝ».

Doctor Care και εταιρική κοινωνική ευθύνη

Ταυτόχρονα το Doctor Care, εστιάζει τη δράση του στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ήδη έχει συγκεκριμένο πλάνο συνεργασίας με συλλόγους και σωματεία της πόλης της Θεσσαλονίκης με σκοπό την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη αλλά και την οικονομική τους ενίσχυση. 

Διεκδικώντας τη θέση του leader στην Πρωτοβάθμια Υγεία της Βόρειας Ελλάδας, στηρίζει την οικονομία καθώς θα απασχολήσει περισσότερους από 100 εργαζόμενους-συνεργάτες (ιατρούς, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό) αλλά ταυτόχρονα δίνοντας δουλειά σε δεκάδες παρεμφερείς ειδικότητες (διαγνωστικά κέντρα, προμηθευτές αναλωσίμων κλπ).

Στα εγκαίνια παρέστησαν εκπρόσωποι του πολιτικού, επιστημονικού και ιατρικού κόσμου της πόλης, πολιτειακοί παράγοντες, εκπρόσωποι φορέων, δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου. « Ίσως σήμερα να γράψει η Ιστορία ότι το πλέον σύγχρονο πολυϊατρείο της Ελλάδας, ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό , διότι το Doctor Care, είναι προϊόν ενός μεγάλου αγώνα» τόνισε ο Γιώργος Αυτιάς. 

Περισσότερες πληροφορίες στο site www.doctorcare.gr


Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Doctor Care, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο πρώην γενικός γραμματέας δημοσίων έργων Στράτος Σιμόπουλος και ο τέως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και επιστημονικός υπεύθυνος του Doctor Care, Δημήτρης Τσάμης

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Τσόρμπα με την διευθύντρια ΕΚΕΠΥ Β. Ελλάδος, Τζίνα Λεπτοκαρίδου

Το γυναικείο Electric String Quartet fortissimo ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους κι αποτέλεσε μία ξεχωριστή, δυναμική νότα, στη διάρκεια των εγκαινίων

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γνωστοί επιχειρηματίες της πόλης. Ανάμεσά τους, ο Βασίλης Τερζόπουλος(αριστερά) και η Δέσποινα Μαυρομμάτη(δεξιά) των ζυθεστιατορίων ΖΥΘΟΣ, μαζί με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα και τη δικηγόρο Γιάννα Παναγοπούλου

Η Μαρία Τσακάλου της Tsakalou Interactive P.R.  με τον πρόεδρο του ελληνοϊταλικού επιμελητηρίου Χρήστο Σαραντόπουλο

Δημοσιογραφική παρέα, μία από τις πολλές, στα εγκαίνια του Doctor Care. Εδώ, Νίκος  Βολωνάκης, Γιάννης Δημαράς, Ιορδάνης Χουδαμάς

Η Αλεξία Αηδονά της Tsakalou Interactive P.R. με τον πρώην γεν. γραμματέα δημοσίων έργων Στράτο Σιμόπουλο και τη Μαρία Διαλυνά της Mακεδονία TV

Ο πρώην διοικητής του ΕΚΕΠΥ Παναγιώτης Ευσταθίου, η διευθύντρια ΕΚΕΠΥ Β. Ελλάδος Τζίνα Λεπτοκαρίδου, ο τέως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και επιστημονικός υπεύθυνος του Doctor Care Δημήτρης Τσάμης και ο πρόεδρος του ΔΣ Doctor Care Δημήτρης Βαρτζόπουλος

Ο πρώην υπ. Εθνικής Άμυνας και πρώην αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης με το δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά

Η Στέλλα και ο Κωνσταντίνος Καρατσιουμπάνης με την Ειρήνη Κυριαζίδου εκπροσώπησαν το ΕΥ CLUB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου