Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Καιρός: για Σάββατο 28-11-2015




Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και σταδιακή βελτίωση από νωρίς το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...Αρχιπέλαγος - Πασχάλης Τερζής


Ελληνική ταινία:45 τετραγωνικα


Κύριοι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, Πιέστε, Αναλάβετε Πρωτοβουλία ή Παραιτηθείτε

Πρίν ο αλλέκτωρ λαλήσει τρις, μετά το άρθρο μου με το οποίο καλούσα την ηγεσία
των Ενόπλων Δυνάμεων να πάρει θέση, 6 οπλισμένα τουρκικά μαχητικά παραβίασαν τον Ελληνικό εναέριο χώρο σε μιά επίδειξη της τουρκικής προκλητικότητας προκαλώντας αμηχανία στην Ελληνική πλευρά η οποία ανίκανη και άνευ αντανακλαστικών παρακολουθεί τίς ραγδαίες εξελίξεις,

Πώς να πίνετε το ποτό σας για να μειώσετε τις πιθανότητες μέθης

337268-0c7ba120634c0053b00628c3ac9da2a6_l.jpg
Όταν πίνουμε, το αλκοόλ εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος από τα μικρά αιμοφόρα αγγεία που υπάρχουν στο στομάχι και στο λεπτό έντερο. Το περίπου 20% του αλκοόλ απορροφάται από το στομάχι και το υπόλοιπο 80% από το λεπτό έντερο.

Από 1η Δεκεμβρίου, έρχεται το τηλεοπτικό δίκτυο που δίνει φωνή σε όλη την Ελλάδα: η HELLASNET!


407193-gossip-tv-photo.jpg

Για πρώτη φορά, έντεκα περιφερειακοί σταθμοί, από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας ενώνονται, για να δημιουργήσουν το πιο δυνατό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό δίκτυο.

Δελφίνια ....απλά υπέροχο!!!


....ή γιατί οι σιδηροδρομικές γραμμές έχουν αυτό το εύρος




H απόσταση ανάμεσα στις δύο ράγες των σιδηροδρομικών γραμμών στις ΗΠΑ είναι 4 πόδια και 8,5 ίντσες (143,5 cm). Μάλλον παράξενος αριθμός.

Γιατί άραγε έχει επιλεγεί το συγκεκριμένο διάκενο;

ΟΟΣΑ: Η Ελλάδα παράγει τους περισσότερους άνεργους πτυχιούχους

ΟΟΣΑ: Η Ελλάδα παράγει τους περισσότερους άνεργους πτυχιούχους
Οι Έλληνες εξακολουθούν να επενδύουν στην εκπαίδευση αν και οι σπουδές δεν αποτελούν πλέον ένα ασφαλές εισιτήριο για την αγορά εργασίας.Η Ελλάδα, μάλιστα, παράγει τους περισσότερους άνεργους πτυχιούχους ανάμεσα στις χώρες του ΟΟΣΑ, όπως προκύπτει από την ετήσια έκθεση «Μια ματιά στην εκπαίδευση» του διεθνούς οργανισμού που δόθηκε στη αυτήν την εβδομάδα στη δημοσιότητα.

Γρίφοι: 8 αινίγματα για δυνατά μυαλά


1

Σας προκαλούμε να σπαζοκεφαλιάσετε με οκτώ απλούς αλλά «ξύπνιους» γρίφους, που ακονίζουν το μυαλό και το κρατούν σε εγρήγορση. Μπορείτε να βρείτε τις λύσεις των αινιγμάτων, χωρίς να κλέψετε;
Ακολουθούν οκτώ γρίφοι που χρειάζονται σκέψη –από λίγη έως πολύ- και σύντομα αινίγματα, με τα οποία, ακόμη κι αν δεν καταφέρετε να βρείτε την απάντηση, περνά ευχάριστα η ώρα. Δείτε στην συνέχεια τις απαντήσεις, πιο κάτω, και πείτε μας στο τέλος του δημοσιεύματος αν καταφέρατε να βρείτε τις λύσεις. Έτοιμοι;

Τι πρέπει να προσέχουμε όταν νοικιάζουμε αυτοκίνητο στην Ελλάδα και την ΕΕ



Tο Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας προχώρησε στην έκδοση ειδικού ενημερωτικού εντύπου για να προστατεύονται οι καταναλωτές που μισθώνουν όχημα σε ένα από τα κράτη μέλη της Ε.Ε., συμπεριλαμβανομένων της Νορβηγίας και της Ισλανδίας, για τα δικαιώματά τους, καθώς επίσης για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν, τόσο κατά την κράτηση όσο και κατά την παραλαβή, τη χρήση και την παράδοση του οχήματος, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις στο τέλος του ταξιδιού.

Φρένο στους πλειστηριασμούς από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Φρένο βάζει στους πλειστηριασμούς κατοικιών η Επιτροπή Αναφορών τηςΕυρωπαϊκής Ένωσης μετά από καταγγελία του Συλλόγου Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος για μη τήρηση δύο τουλάχιστον Κοινοτικών Οδηγιών από τις ελληνικές τράπεζες 
κατά τη διάρκεια σύναψης δανειακών συμβάσεων από το 2001. Έρευνα για το θέμα διεξάγει η Επιτροπή Αναφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ζήτησε ήδη τη διεξαγωγή προκαταρκτικής έρευνας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Αλλάζουν τα αστυνομικά δελτία ταυτότητας


Τροποποίηση των αστυνομικών δελτίων ταυτότητας προκειμένου ..
αυτές να ανταποκρίνονται στις υψηλότερες δυνατές διεθνείς προδιαγραφές, απαιτείται προκειμένου να

μην επανέλθει το καθεστώς χορήγησης βίζας για όσους Έλληνες επισκέπτονται τις ΗΠΑ.

Μητρικές ατάκες


Αποτέλεσμα εικόνας για μανα και παιδι χιουμορ


Η ταλαιπωρημένη μαμά:  "Αν πρόκειται να σκοτωθείς με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα."Η θεούσα:  "Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί...
Προγραμματισμός ταξιδιού: "Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο, δεν έχεις καλούς βαθμούς... καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν γυρίσω."
Η λογική της μαμάς: "
Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι το είπα εγώ."

Οι πολιτικές εφημερίδες 27/11/2015


                           
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.