Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Καιρός: για Παρασκευή 27-11-2015




Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, περιμένουμε την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...Greek mix anamniseis Vol 3 by D.j. Aggelos(Ελληνικές Επιτυχιες)


Ελληνική ταινία: ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ


Λίγα λόγια για την Ρεφλεξολογία


Reflexology

γράφει o Γεώργιος Νικηταΐδης
 
Πριν 5.000χρόνια..
Η ρεφλεξολογία έχει τις ρίζες της στην καρδιά των πιο αρχαίων πολιτισμών, Κινεζικού, Αιγυπτιακού, Ινδικού και Ελληνικού. Το ξέρουμε από αρκετά αρχαιολογικά ευρήματα που έχουμε πλέον στην διάθεση μας.

ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ: ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ

Παρελθόν σε μισή ώρα με υπέρηχους , ανώδυνα και αναίμακτα γίνονται πλέον οι αιμορροΐδες χάρη στην εξέλιξη της ιατρικής και της τεχνολογίας !

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν πριν από λίγες ημέρες στο ετήσιο συνέδριο τωνΑμερικανών Χειρουργών στο Σικάγο, η μέθοδος επιλογής κορυφαίων χειρουργών στον κόσμο ,για την αντιμετώπιση των αιμορροΐδων, είναι η "ΤHD" ,με τη χρήση υπερήχων.

Η εκρίζωση των αιμορροΐδων, που ταλαιπωρούν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, γίνεται πλέον πολύ γρήγορα, αναίμακτα, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια.

Αυτή είναι η πιο συγκινητική διαφήμιση των Χριστουγγένων


Ιδρύει επίλεκτο τάγμα ο Καμμένος ενόψει Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου


KAMMENOS EXPENDABLES

Μετά την πτώση του ρωσικού αεροσκάφους από τους Τούρκους οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Η Ελλάδα παρακολουθεί με ενδιαφέρον την κατάσταση και ετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα. Με εντολή Καμμένου οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε επίπεδο συναγερμού 8 (πιο κόκκινος και απ’ τον Ομπράντοβιτς όταν τσαντίζεται).

Βοηθήστε το παιδί να κάνει νέους φίλους


Βοηθήστε το παιδί να κάνει νέους φίλους


Αν το παιδί σας λόγω χαρακτήρα δυσκολεύεται να κάνει νέους φίλους, μπορείτε να το βοηθήσετε ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές:

Μην το πιέζετε να κάνει φιλίες με συγκεκριμένα παιδιά: Σεβαστείτε το παιδί σας και μην το πιέζετε να γίνει φίλος με παιδάκια που δε θέλει, μόνο και μόνο γιατί είναι τα παιδιά των δικών σας φίλων. Σκεφτείτε πώς ούτε κι εσείς είστε φίλοι με όλους.

Όταν ο Θεός δημιούργησε τους Έλληνες…

    Xa Xa
  • Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές.
  • Έτσι, έκανε τους Αμερικανούς… τακτικούς και νομοταγείς, τους Γερμανούς αποφασιστικούς και μελετηρούς, τους Ιάπωνες εργατικούς και υπομονετικούς, και ούτω καθεξής.

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ...

«Το τελειωτικό χτύπημα στα αποθεματικά των Ταμείων επέφερε η τελευταία ανακεφαλαιοποίηση-αφελληνισμός...
των ελληνικών Τραπεζών» εκτιμά ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος και η επιστημονική του ομάδα (ΕΝΥΠΕΚ – Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους).
Σύμφωνα με ανακοίνωσή της η ΕΝΥΠΕΚΚ, η  παράδοση των τραπεζών  κατά συντριπτική πλειοψηφία, στον έλεγχο ξένων επενδυτών με ευτελιστικές τιμές, με ευθύνη της κυβέρνησης και των δανειστών, προκάλεσε και απώλειες  τουλάχιστον 1 δισ € στα πενιχρά αποθεματικά τους!

Γραβάτα δεν φοράς, σταυρό δεν κάνεις, αλλά κιπά φοράς! Πως γίνεται, Αλέξη;

http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/11/%CE%A4%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B9%CF%80%CE%AC.jpg«Αντισυστημικός» – Όχι στη γραβάτα! Άθεος – Όχι στο σταυρό και τον θρησκευτικό όρκο. Την κιπά όμως τη φόρεσε στο Ισραήλ!





Θέλει ο σιωνιστής να κρυφτεί μα η χαρά δεν τον αφήνει. Φειδωλή η φωτογράφιση της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στο μουσείο του Ολοκαυτώματος και ελάχιστα “γκρο πλαν” με τον Τσίπρα να καταθέτει στεφάνι με την κιπά στο κεφάλι.

Ξεχάστε το Wi-FI – Ερχεται το Li-Fi και είναι 100 φορές ταχύτερο (βίντεο)

Το Wi-fi πέθανε, ζήτω το Li-Fi. Ερχεται και είναι 100 φορές ταχύτερο. Η νέα ασύρματη τεχνολογία προκαλεί ίλιγγο με τις επιδόσεις αλλά και τις καινοτομίες της.

Οπως και το Wi-Fi, το Li-Fi (Light-Fidelity) χρησιμοποιεί το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα για τη μεταφορά δεδομένων. Αντί όμως για ραδιοσήματα, το Li-Fi μεταδίδει δεδομένα σε δυαδικό κώδικα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία VLC (Visible Light Communication) που αξιοποιεί το φως από LED.

Ένα έργο τέχνης!!! δείτε το


ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΣΥ ΣΤΙΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ...

Με τη διεξαγωγή 24ωρης απεργίας στις 2 Δεκεμβρίου κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους...
στον τομέα της υγείας οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ.
Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) με απόφαση του γενικού συμβουλίου, καλεί τους γιατρούς των Πρωτοβάθμιων Εθνικών Δικτύων Υγείας-Κέντρων Υγείας (ΠΕΔΥ – ΚΥ), σε πανελλαδική στάση εργασίας την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, από τις 10πμ μέχρι το πέρας του ωραρίου και συνάντηση – παράσταση στο υπουργείο Υγείας και τον υπουργό στη 1μμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΔΙΑΙΟΥΝΤΑΙ

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας, σύμβαση αορίστου ή ορισμένου χρόνου σε οποιοδήποτε εργοδότη δικαιούνται Δώρα Εορτών...

Ολόκληρη η οφειλόμενη ετήσια άδεια ανάπαυσης και το επίδομα αδείας πρέπει να χορηγηθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2015. Ενδεχόμενη συμφωνία για μη χορήγηση της ετήσιας άδειας είναι άκυρη.
Για τον υπολογισμό του ποσού των Δώρων λαμβάνεται υπ όψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό.

Οι πολιτικές εφημερίδες 26/11/2015


                           
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.