Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Καιρός: για Τετάρτη 25-11-2015

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και σταδιακή επέκταση των φαινομένων στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, περιμένουμε την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...Greek Mix ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ (Παλιές λαικές ερωτικές επιτυχίες) Νο1 by Dj Chris


Ελληνική ταινία:Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας - 1966 FULL MOVIE


Να είσαι προετοιμασμένος.Ο δρόμος έχει αγκάθια.
Αυτά που επέτρεψες να μεγαλώσουν στον κήπο σου.

Ο δίπλα θα κοιτάξει να σε φρενάρει.
Αυτό του ζήτησες όταν του επέτρεψες να σε κρίνει.

Το μυαλό σου θα βλέπει αδιέξοδα.
Έτσι στο εκπαίδευσαν να κάνει.

Δηλητηρίαση από εισπνοή ή κατάποση χλωρίνης. Τι πρέπει να κάνετε; Πρώτες βοήθειες


του Ξενοφώντα Τσούκαλη, M.D.
Ένα από τα πιο επικίνδυνα χημικά που παρασκεύασε ποτέ ο άνθρωπος είναι το χλώριο. Μένει αμετάβλητο στον οργανισμό μας, διασπάται μετά από 500 χρόνια από το περιβάλλον, προκαλεί αποδεδειγμένα καρκινογενέσεις και πολλές άλλες σύγχρονες ασθένειες.


Το χλώριο χρησιμοποιήθηκε αρχικά ως βακτηριοκτόνο, αργότερα χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς και τους συμμάχους ως χημικό όπλο, με τρομακτικά αποτελέσματα στους ανθρώπους και στη γύρω πανίδα και χλωρίδα.

15 Ινδιάνικα ρητά που θα μιλήσουν στην ψυχή σας


Φανταστείτε αν αυτές οι ειρηνικές φυλές δεν είχαν κατακτηθεί και δεν τους είχαν αφαιρεθεί η γη και οι ζωές τους. Η ιστορία του κόσμου μας θα είχε κυλήσει εντελώς διαφορετικά. Θα ήμασταν σε επαφή με τη φύση, με τον εαυτό μας και την ίδια τη Γη.

Σας απειλούν οι εισπρακτικές; ΔΕΙΤΕ πως θα τις κάνετε να σας ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 6.000 ευρώ!!!

Ένα μεγάλο όπλο σε χιλιάδες δανειολήπτες που
πέφτουν θύματα όχλησης, κυνηγητού…

διασυρμού μέχρι και εκβιασμού από εισπρακτικές εταιρίες που χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους δεδομένα με τις… ευλογίες των τραπεζών, δίνει νέα δικαστική απόφαση.

ΕΣΠΑ: Τα πέντε νέα προγράμματα


ΕΣΠΑ: Τα πέντε νέα προγράμματα

Πέντε νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ για τη στήριξη της μεταποίησης, της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, παρουσιάστηκαν στο συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο.
Πρόκειται για:
Ι. Πρόγραμμα «Ενίσχυση Αλυσίδων Προστιθέμενης Αξίας - Συνεργατικοί Συνεταιρισμοί και Δικτυώσεις»

Εμείς πρέπει να είμαστε οι μόνοι που...δεν είμαστε ευρωπαίοιΟι «πολιτισμένοι» ευρωπαίοι τόσα χρόνια κατηγορούν εμάς τους φιλόξενους Έλληνες για ρατσισμό, ξενοφοβία και καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μόλις όμως αισθάνθηκαν την απειλή στα σπίτια τους, αμέσως άρχισαν να ορθώνουν συρματοπλέγματα στα σύνορά τους...., για να μην μολυνθούν από τα «μιάσματα».

Προμελετημένο αυτό που θα κάναμε αλλά έπρεπε να το περάσουμε στο λαό με σχέδιο, λέει, ουσιαστικά, ο Παπαδημούλης.

Ο Παπαδημούλης ξεκαθαρίζει ότι ο πραγματικός στόχος του Τσίπρα και της ομάδας του ήταν ευθύς εξ αρχής η υλοποίηση του σχεδίου των δανειστών. Ζούμε σε έναν "καπιταλιστικό" κόσμο, που για να υπάρχει πρέπει να προβλέπονται και να σχεδιάζονται τα πάντα.

Ο Αλέξης μιλούσε υπέροχα...- Το ΒΙΝΤΕΟ που αποκαθηλώνει και αποκαλύπτει τον Τσίπρα! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΜΗ

Τα συγκλονιστικά λόγια του Αλέξη Τσίπρα προεκλογικά, αποκάλυψαν τα ολέθρια σχέδια που εφαρμόζονται στην Ελλάδα, αναπτέρωσαν την ελπίδα και το ηθικό δίνοντας υποσχέσεις ανατροπής, και λύγισαν κάθε αντίσταση των πολύπαθων ψηφοφόρων...

Έκρυψε όμως μια σημαντική λεπτομέρεια, που ουσιαστικά, όχι μόνο δίνει συνέχεια στον όλεθρο, αλλά οδηγεί στο αποκορύφωμά του...

ΟΓΑ: Πώς θα δοθεί το επίδομα σε 1.500 πολύτεκνες μητέρες


ΟΓΑ: Πώς θα δοθεί το επίδομα σε 1.500 πολύτεκνες μητέρες

Την έναρξη του προγράμματος Παροχής Χρηματικών βοηθημάτων σε 1.500 πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες ανακοίνωσε η Διοίκηση του ΟΓΑ.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά σε ΚΕΠ, ξεκίνησε από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2015.

Δείτε πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Δημοσίου, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ

Πληρωμή συντάξεων – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
Το Δημόσιο  θα καταβάλλει τις συντάξεις ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 την 27η Νοεμβρίου 2015 ημέρα Παρασκευή (27-11-2015)
Το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) θα καταβάλλει τις συντάξεις ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 την 27η Νοεμβρίου 2015 ημέρα Παρασκευή (27-11-2015)

Οι πολιτικές εφημερίδες 24/11/2015


                           
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.