Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Καιρός:για Σάββατο 21-11-2015



Νεφώσεις με κατά κανόνα ασθενείς βροχές στη Δυτική Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και βαθμιαία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίο, σε παράκτια κυρίως τμήματα της Θράκης, στις Κυκλάδες και στη Δυτική Κρήτη, αλλά και σημαντική ενίσχυση των νοτιάδων στο Αιγαίο, περιμένουμε το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...ΤΕΡΖΗΣ - ΟΥΡΑΝΕ ΜΟΥ


Ελληνική ταινία:Τα Τσακάλια


Πέντε μαθήματα που καθυστερούμε να αφομοιώσουμε, αλλά όταν το κάνουμε θα αλλάξει η ζωή μας!


oloi-mas-i-zwi


Μαθήματα ζωής…
 
 
Μάθηµα 1: Ισχυροί κοινωνικοί δεσµοί 
 
 
«Η δύναµη των διαπροσωπικών σχέσεων είναι τόσο σηµαντική για την υγεία µας όσο και οι επιλογές που κάνουµε στον τρόπο ζωής µας»
Έχουμε όλοι ακούσει τις κλασικές συμβουλές των γιατρών για να ζήσουμε περισσότερο: τακτική άσκηση, διακοπή καπνίσματος, ισορροπημένη διατροφή. 

Πανέμορφοι καταρράκτες από όλη την Ελλάδα!

perierga.gr - Οι πανέμορφοι καταρράκτες της Ελλάδας!



Από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη, σε νησιά αλλά και στην ηπειρωτική χώρα, οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν την πλούσια χλωρίδα του τόπου, που συνδυάζεται ιδανικά με γάργαρα, κρυστάλλινα νερά που ρέουν από βράχια και βουνά.

Μια βόλτα στους ωραιότερους καταρράκτες της Ελλάδας είναι επιβεβλημένη, αφού δεν έχουμε σε τίποτα να ζηλέψουμε άλλα παρόμοια τοπία στον κόσμο!...

Κι όμως ανοίγει (για μια μέρα) το μετρό στη Θεσσαλονίκη (Φώτο)

metro-708_9Την ερχόμενη Κυριακή, ο σταθμός μετρό Ευκλείδη πρόκειται να ανοίξει για το κοινό.
Οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν στον χώρο από τις 10:00 έως και τις
14:00, ενώ επειδή πρόκειται για εργοστασιακό χώρο, η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε ενήλικους.

Ποιες μέρες και για ποιους προορισμούς η Ryanair προσφέρει εισιτήρια με 10 ευρώ



Εισιτήρια των 10 ευρώ προσφέρει η Ryanair σε 450 δρομολόγια.
Τα φθηνά εισιτήρια αυτά αφορούν τις πτήσεις που θα γίνονται κατά τις μέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη και που θα πραγματοποιηθούν από το Νοέμβριο έως τον Ιανουάριο.
Οι συγκεκριμένοι ναύλοι των 10 ευρώ είναι διαθέσιμοι προς κράτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας και αφορούν δρομολόγια από/προς:

Οι αλλοδαποί σύζυγοι Βρετανών πρέπει να μιλούν αγγλικά για να παραμείνουν στην χώρα...

Το ανώτατο δικαστήριο της Βρετανίας έκρινε ότι οι ξένης υπηκοότητας σύζυγοι βρετανών υπηκόων και μόνιμων κατοίκων στην χώρα πρέπει να περάσουν εξέταση για να δείξουν επάρκεια στην αγγλική γλώσσα προτού τους επιτραπεί η παραμονή, έκρινε το Ανώτατο Δικαστήριο.

ΜΕΣΩ ΕΝΦΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ...

...ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΝΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΨΥΧΙΚΟΥ...
Η προσπάθεια «πρόσβασης» στο σύστημα Taxis του υπουργείου Οικονομικών... για την «παραπλανητική» έκδοση πιστοποιητικών ΕΝΦΙΑ σε ακίνητο αξίας 2 εκατ. ευρώ οδήγησε τους αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ψυχικού και ακολούθως της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής στην εξάρθρωση ενός μεγάλου κυκλώματος υφαρπαγής πολυτελών κατοικιών σε όλη την Αττική.

ας εγκαταστήσουμε αυτό το πρόγραμμα... (βιντεο)







Εγκατάσταση του προγράμματος "Αγάπη" 1.0

Πελάτης: Χμ… μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να εγκαταστήσω το πρόγραμμα που λέγεται «Αγάπη«. Μπορείτε να με καθοδηγήσετε πώς να το κάνω;

Χ. Γκιμπράν: "Να λυπάστε το έθνος" . ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ... (βιντεο)


Το ηλιακό όχημα των Κρητικών βγαίνει στην παραγωγή - Στηρίξτε την καμπάνια crowdfunding εδώ (φωτο - βίντεο)

http://www.enallaktikos.gr/img43347_ec252ae848f07f9b339348c2c535b7d1.jpgΝέοι μηχανικοί από την Κρήτη είναι έτοιμοι να βγάλουν στην παραγωγή το ελληνικό ηλιακό αυτοκίνητο, Sunnyclist.

Μάλιστα, έχουν ξεκινήσει καμπάνια χρηματοδότησης για να υποστηριχθεί το καινοτόμο εγχείρημα και να προχωρήσει άμεσα η διαδιακασία παραγωγής.

'Έξυπνο'' ψηφιακό νοσοκομείο το ''Παπαγεωργίου'' Θεσσαλονίκης - Ποιες πρωτοποριακές εφαρμογές εγκαταστάθηκαν



Ο Όμιλος ΟΤΕ και η Cisco εγκατέστησαν στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου συστήματα ασύρματης μετάδοσης φωνής και δεδομένων, που επιτρέπουν εξουσιοδοτημένη πρόσβαση του προσωπικού στα πληροφοριακά συστήματα του νοσοκομείου μέσω tablets ή smartphones. Η ασύρματη υποδομή της Cisco υποστηρίζει όλα τα χαρακτηριστικά ασφάλειας, ποιότητας και υψηλής απόδοσης στην μετάδοση δεδομένων, διευκολύνοντας το έργο του προσωπικού, ενώ παρέχει ελεύθερη πρόσβαση στο Internet στους ασθενείς και τους συνοδούς τους.

Σκηνές από το μέλλον....?

                       

Οι πολιτικές εφημερίδες 20/11/2015


                           
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.