Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Καιρός: για Πέμπτη 19-11-2015




Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με αυξημένη υγρασία, παροδικές νεφώσεις και κατά τόπους πυκνές ομίχλες περιμένουμε την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...ΤΕΡΖΗΣ - ΣΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ


Ελληνική ταινία:Ο φανούρης και το σόι του


«Ψαλίδι» στους μισθούς των βουλευτών.


  • Ψαλίδι... 10% στον βασικό μισθό των βουλευτών (δηλαδή, μείωση κατά 570 ευρώ τον μήνα) και περικοπές σε συγκεκριμένα κονδύλια προβλέπονται στον προϋπολογισμό της Βουλής.Τα στοιχεία αυτά παρουσιάστηκαν χθες από τον...πρόεδρο του Κοινοβουλίου Ν. Βούτση στα μέλη της αρμόδιας επιτροπής...

Το τρικ που…σώζει ζωές: Κάνε αυτό κάθε πρωί και θα ρίξεις την κοιλίτσα!


1

Ένα υπέροχο πρωινό, από αυτά που δεν περιμένεις, μπορεί να αποδειχτεί σωτήριο, τουλάχιστον για την κοιλίτσα σου που αυτή τη στιγμή την κοιτάς να μεγαλώνει. Ναι, ναι. Μην το αρνείσαι. Φτιάξε το παρακάτω αφέψημα, και θα δεις τεράστιες αλλαγές στο μεταβολίσμό σου! Θα χρειαστείς: 2 φλυτζάνια νερού σε θερμοκρασία δωματίου Χυμό από 2 λεμόνια 2 κουταλιές του γλυκού μηλόξιδο 2 κουταλιές του γλυκού, μέλι, λίγο φρέσκο τζίντζερ τριμμένο. Τα ανακατεύεις αμέσως πριν το πιεις! Φρόντισε να πίνεις από ένα κάθε πρωί και τη διαφορά όχι μόνο θα τη δεις αλλά θα τη νιώσεις κι όλας.
http://www.xorisorianews.gr

Τι να τα κάνεις τα ρολόγια όταν έχεις αυτό το γάιδαρο που δεν πέφτει ούτε λεπτό έξω; (video)

4
Μετά απο αυτό, είμαστε έτοιμοι να σπάσουμε τα ρολόγια και να μπούμε σε κατάσταση νιρβάνας όπως σε αυτή που βρίσκεται ο κύριος στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε. Ζωάρα κάνει ο τύπος. Δεν χαμπαριάζει κανέναν και τίποτα και τα ρολόγια τα άφησε σπίτι, έτσι για να μην τον αγχώνει τίποτα.
Δυο φορές τον ρώτησε κάποιος τι ώρα είναι και με μια ματιά στα μπαλάκια του συμπαθέστατου γαιδάρου, του απάντησε με απόλυτη ακρίβεια

ΣΟΚ: ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ – Ποιοι δανειολήπτες κινδυνεύουν και ποιοι γλυτώνουν το σπίτι τους

Χθες αργά το βράδυ έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες του συμβιβασμού στον οποίο κατέληξαν κυβέρνηση και κουαρτέτο για την προστασία της πρώτης κατοικίας, προσδιορίζοντας τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.

Ενεργειακό πιστοποιητικό και για ακίνητα κάτω των 50 τ.μ.



  • Επεκτείνεται και στα κτίσματα που είναι μικρότερα των 50 τ.μ. η υποχρέωση έκδοσης ενεργειακού πιστοποιητικού (ΠΕΑ). Το εν λόγω πιστοποιητικό ήταν υποχρεωτικό τα τελευταία χρόνια για όλα τα... ακίνητα τα οποία ενοικιάζονται ή πωλούνται στη χώρα, εφόσον όμως ήταν μεγαλύτερα των 50 τ.μ.

Εντολή για δικαίωμα ψήφου των απανταχού της υφηλίου Ελλήνων

Αδελφοι Ελληνες και Ελληνιδες!!!!
Απανταχου της γης, της Κυπρου και της σκλαβωμενης Βορειου Ηπειρου καλη σας ημερα.

Σας αποστελλω συνημμενα την εντολη για δικαιωμα ψηφου ωστε να ασκειτε αυτό απο τον τοπο κατοικιας σας,υποχρεωση που βασει του Συνταγματος μετα την αναθεωρηση του ετους 2001 δεν θεσμοθετηθηκε εισετι, απο ολες ανεξαιρετως τις ελληνικες κυβερνησεις ως ωφειλαν να ειχαν πραξει....

"Δικαστές προειδοποιούν ότι οι μειώσεις στις συντάξεις είναι αντισυνταγματικές"

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Ant1, τόνισε ότι οι δικαστές προειδοποιούν ότι οι μειώσεις που έρχονται από το 3ο Μνημόνιο θα είναι αντισυνταγματικές.

«Οι δικαστές λένε ότι δεν υπάρχει ισοδύναμο διότι ο δεύτερος κύκλος των μειώσεων έχει βγει αντισυνταγματικός και καλούν την κυβέρνηση να μην προβεί σε άλλες μειώσεις των συντάξεων, κύριων και επικουρικών διότι δεν αντέχουν άλλο οι ασφαλισμένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

2.891 προσλήψεις μονίμων και εποχικών

Αιτήσεις μονίμων και εποχικών θα υποβάλλονται όλη την περίοδο μέχρι και τις Γιορτές.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν 1.357 προσλήψεις σε δήμους, ΥΠΑ, ΔΕΗ, νοσοκομεία, ΕΦΕΤ, Βρεφοκομείο Αθηνών, Ταμείο Παρακαταθηκών, μουσεία. Ενώ επιπλέον οι ΟΤΑ θα προσλάβουν 1.534 γυμναστές για 8 μήνες στο πλαίσιο των προγραμμάτων.
Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: βρεφονηπιοκόμοι, νοσηλευτές, διοικητικοί, τεχνικοί, αρχαιολόγοι, συντηρητές, μάγειρες, εργάτες, καθαριστές κ.α.

Περισσότερους από 5.000 λογαριασμούς τζιχαντιστών χάκαραν οι Anonymous



Πάνω από 5.500 λογαριασμούς τζιχαντιστών στο Twitter χάκαραν οι Anonymous, οι οποίοι με μήνυμά τους χθες, κήρυξαν ''ολοκληρωτικό πόλεμο'' εναντίον του ISIS, για το μακελειό στο Παρίσι.
«Η δυνατότητά μας να πλήξουμε το ISIS είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας των εξειδικευμένων χάκερ και κατασκόπων μας, οι οποίοι βρίσκονται σε όλο τον κόσμο.

Στην Αθήνα αγρότες από όλη την Ελλάδα - Κλειστή η Βασ. Σοφίας - BINTEO


Στην Αθήνα αγρότες από όλη την Ελλάδα - Κλειστή η Βασ. Σοφίας - BINTEO




Πανελλαδικό ραντεβού στην Αθήνα δίνουν σήμερα γεωργοί και κτηνοτρόφοι από όλη τη χώρα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον τρόπο φορολόγησής τους, αλλά και τις αλλαγές που επίκεινται στο ασφαλιστικό.

Πανελλήνια πρωτιά στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης - Γλίτωσαν νεογνό από τύφλωση



Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, επιτυχής χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς σε πρόωρο βρέφος που κινδύνευε από τύφλωση.
Συγκεκριμένα, λόγω της προωρότητας του βρέφους και των προβλημάτων που αντιμετώπισε με την υγειά του, παρουσίασε αμφιβληστροειδοπάθεια της προωρότητας τελικού σταδίου

Τέλη κυκλοφορίας 2016: Οι αυξήσεις και οι μειώσεις στα ποσά ανάλογα με τα κυβικά και το έτος (Πίνακες)

Τέλη - φωτιά έρχονται για τους περισσότερους ιδιοκτήτες, με τα αυτοκίνητα πλέον να χωρίζονται ανάλογα με την ηλικία και τους ρύπους σε διαφορετικές κατηγορίες.
Να σημειωθεί, παράλληλα, ότι αυξήσεις από 15 ως 60 ευρώ θα επιβαρυνθούν, όσοι έχουν αυτοκίνητο που ταξινομήθηκε από το 2006 ως 30/10/2010.
Ποια τέλη κυκλοφορίας μειώνονται:
- Μειώσεις από 30 έως 60 ευρώ στα τέλη κυκλοφορίας για τα αυτοκίνητα 1.929 κυβικών εκατοστών και άνω που ταξινομήθηκαν από το 2001 έως το 2005.

Οι πολιτικές εφημερίδες 18/11/2015


                           
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.