Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Καιρός: για Πέμπτη 19-11-2015




Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με αυξημένη υγρασία, παροδικές νεφώσεις και κατά τόπους πυκνές ομίχλες περιμένουμε την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015.
Νωρίς το πρωί στα ορεινά, στα ημιορεινά και πιθανόν τοπικά στη Δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθεί παγετός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τις ελάχιστες στη Δυτική Μακεδονία να πλησιάζουν στο 0, από 2 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 21 στην Ήπειρο, από 7 έως 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 9 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Κεντρικού, Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και από 12 έως 21 βαθμούς στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 2 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Αραιές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου