Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Καιρός: για Κυριακή 8-11-2015




Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά, παροδικά αυξημένες στη Βόρεια Κρήτη με πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015.

Ιπποφαές: Μια υπερτροφή με 150 ωφέλιμα συστατικά!

Με την ίδια ταχύτητα που κάλπαζαν τα άλογα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αφού πρώτα έτρωγαν ιπποφαές, σε ανάλογο ρυθμό -αν όχι και …ταχύτερο- αυξάνεται το ενδιαφέρον των Ελλήνων αγροτών για την καλλιέργεια του φυτού αυτού, στη χώρα μας.
Πέραν του γεγονότος ότι, η καλλιέργεια ιπποφαούς δεν είναι απαιτητική, τα κέρδη από την πώληση της παραγωγής ισοδυναμούν με "χρυσωρυχείο", όπως τονίζουν οι γνωρίζοντες καλά την αγορά αυτή, που, αν και στη χώρα μας βρίσκεται στο ξεκίνημά της, χαρακτηρίζεται "πολλά υποσχόμενη".
Πολλά ελληνικά νοικοκυριά, ανακαλύπτοντας τις ευεργετικές ιδιότητες του ιπποφαούς, το έχουν προμηθευτεί σε γλαστράκια, στο σπίτι τους και το χρησιμοποιούν ως το καλύτερο γιατρικό για την οικογένειά τους.

Πανεύκολο γιατροσόφι για τον βήχα

Μήπως πνίγεστε στον βήχα; 
Τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε το παρακάτω γιατροσόφι για να δώσει λύση στο πρόβλημά σας μια και καλή…
Ένα γιατροσόφι που χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια στην Αυστρία θα σας ανακουφίσει άμεσα από το βήχα!

Σίγουρα έχετε τα υλικά που χρειάζονται στην κουζίνα σας, οπότε μη διστάσετε να το δοκιμάσετε την επόμενη φορά που θα νιώσετε ενόχληση στο λαιμό...

Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας; Ένα συγκινητικό βίντεο από τους Έλληνες της Αμερικής

Υποχρεωτική η εγκατάσταση Θερμιδομετρητών σε όλα τα κτίρια έως 31-12-2016





Σημαντικές αλλαγές περιλαμβάνουν τα μέτρα για την ενσωμάτωση της κοινοτικής Οδηγίας 2012/27 για την ενεργειακή απόδοση που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε την Πέμπτη στη Βουλή.

Ειδικότερα, ορίζεται εθνικός στόχος ενεργειακής απόδοσης μέχρι το 2020, ο οποίος θα
καθοριστεί με υπουργική απόφαση, όπως επίσης και η εκπόνηση Εθνικών Σχεδίων Δράσης Ενεργειακής Απόδοσης, σε συνεργασία με αρμόδια υπουργεία και φορείς.

Πρωταθλήτρια Κόσμου η Νομική Αθηνών-Άφησε πίσω της το Χάρβαρντ

1
Πρωταθλήτρια κόσμου αναδείχθηκε η Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απέσπασε οκτώ βραβεία στον Παγκόσμιο Γύρο του διεθνούς πανεπιστημιακού διαγωνισμού Foreign Direct Investment International Arbitration Moot 2015, που έγινε στο Λονδίνο, από τις 29 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου.

Πάμε καλά;;; Δείτε που δίνει σχεδόν €1.000.000 η Κυβέρνηση, την ώρα που ο μέσος Έλληνας είναι στα όρια της φτώχειας

Σύμφωνα με άρθρο που έχει δημοσιευτεί στο pentapostagma.gr και υπογράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος το Υπουργείο Παιδείας έχει δώσει σχεδόν €1.000.000 για τη διδασκαλία του Κορανίου.
Σας παραθέτουμε όλο το απόσπασμα προκειμένου να βγάλετε τα συμπεράσματά σας

Αναλυτικά το άρθρο:
Είναι από τις ειδήσεις που εξοργίζουν. Που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν ζεις στην Ελλάδα ή στην…Σαουδική Αραβία!

Τι κάνουμε εάν σπάσει θερμόμετρο υδραργύρου

Απλές οδηγίες για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα

Με αφορμή περιστατικό που συνέβη αυτές τις μέρες, ενημερωθήκαμε από πολλούς σχετικούς με το ζήτημα φορείς (του Γενικού Χημείου

του Κράτους συμπεριλαμβανομένου) για τα εξής:

Ολοι σπίτι έχουμε ένα κοινό θερμόμετρο υδραργύρου – η χρήση του οποίου απαγορεύθηκε, ευτυχώς, από την 1/1/2011 με οδηγία της Ε.Ε. Ολοι κάποια στιγμή έχουμε σπάσει ένα τέτοιο θερμόμετρο.

Απαιτήσεις..

Γιώργος Κουμουτσάκος: ''απαιτώ απ´τη δημοκρατική Πολιτείατην άμεση σύλληψη
των δραστών της χθεσινής φασιστικής επίθεσης.''

Τα καλά νέα για σένα κύριε βουλευτά είναι πωςέχεις την συμπάθεια του κόσμου σαν κάποιος που κανείς δεν θάθελε νάναι στην θέση σου.
Τα κακά νέα είναι πως
δεν δικαιούσαι να απαιτείς τίποτα.

Yπάλληλος της Βουλής έλαβε εφάπαξ 550.000 ευρώ!



Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ
Tα προκλητικά προνόμια των συγκεκριμένων υπαλλήλων αποδεικνύουν πως η ισότητα των πολιτών ισχύει μόνο όταν δε θίγονται τα συμφέροντα των «ημετέρων»...

Την ώρα που ο μέσος Έλληνας παλεύει για την επιβίωσή του, κάποιες συντεχνίες συνεχίζουν να απολαμβάνουν των νόμιμων μεν, ανήθικων δε προνομίων που «γέννησε» και εξέθρεψε αποκλειστικά και μόνο το πολιτικό σύστημα.

Τέλος η απόσυρση των ΙΧ -Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων

Στις 20 Δεκεμβρίου εκπνέει το μέτρο της απόσυρσης ΙΧ και πολλοί ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων που έχουν αποσύρει ήδη τα παλιά τους οχήματα ή πρόκειται να τα αποσύρουν μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία δεν γνωρίζουν τι θα γίνει με το όφελος της απόσυρσης και μέχρι πότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Κληρώσεις και δώρα για τη χρήση πλαστικού χρήματος

Οι βασικές παρεμβάσεις για να αυξηθεί η χρήση καρτών και έτσι τα έσοδα του Δημοσίου είναι:

-Από τη νέα χρονιά θα γίνει υποχρεωτική η εγκατάσταση εξοπλισμού ηλεκτρονικών συναλλαγών για όσες επιχειρήσεις ανοίξουν εντός του 2016.

-Θα έρθει διάταξη που θα δίνει τη δυνατότητα εγκατάστασης αυτών των μηχανημάτων από όλες τις κατηγορίες των φορολογουμένων.

Μήπως δικαιούστε επίδομα θέρμανσης και δεν το γνωρίζετε; Διαβάστε τις προϋποθέσεις που απαιτούνται

Ακολουθούν τα κριτήρια καθώς επίσης και τα ποσά επιδόματος ανά γεωγραφική ζώνη.

Μειωμένα θα είναι τα ποσά του επιδόματος θέρμανσης που θα λάβουν τα νοικοκυριά για τη σεζόν 2015-2016 κατά 28,5% σε σχέση με τα περσινά.

Οι πολιτικές εφημερίδες 7/11/2015


                             
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.