Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Καιρός: για Παρασκευή 30-10-2015



Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους στο Ιόνιο, και στην υπόλοιπη χώρα κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στις Σποράδες και πιθανόν στις Δυτικές Κυκλάδες και στη Δυτική Κρήτη, περιμένουμε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...ΒΟΣΠΟΡΙΤΙΣΣΑ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ


Ελληνική ταινία:Οι Γαμπροί Της Ευτυχίας


ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ! Θεραπεύει σχεδόν τα πάντα!

Οι θεραπευτικές του ιδιότητες μοναδικές.
Η λαϊκή παράδοση απ” όλο τον κόσμο έχει μετρήσει καταπληκτικά αποτελέσματα με τον απλό τρόπο που αντιμετωπίζει περίπλοκα προβλήματα υγείας. Γι΄αυτό το λόγο αποκαλείται «Ο βασιλιάς των βοτάνων».

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΑΣ -Αυτοί είναι οι πιλότοι των F-16 που έκαναν “μαγικά” στον αέρα της Θεσσαλονίκης (φωτό)

Ποιοι είναι οι πιλότοι της ομάδας ΖΕΥΣ
Την παράσταση στους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη έκλεψε ο Σμηναγός (Ι) Λουκάς Θεοχαρόπουλος και η επίδειξη στους αιθέρες με το F16 της Πολεμικής Αεροπορίας. Χειρισμοί ακριβείας, επικίνδυνοι ελιγμοί σαν κι αυτούς που κάνουν οι πιλότοι σε αερομαχίες στο Αιγαίο όταν καλούνται να αναχαιτίσουν τουρκικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο.

Σώζει ζωές η ετήσια μαστογραφία από την ηλικία των 40 ετών

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η τακτική προληπτική εξέταση μειώνει τους θανάτους κατά 1/3
Όλες οι γυναίκες άνω των 40 ετών θα πρέπει υποχρεωτικά να εξετάζονται με μαστογραφία σε ετήσια βάση,αναφέρει η Αθηνά Βούρτση, ειδική ακτινοδιαγνώστρια μαστού και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Απεικόνισης Μαστού, με αφορμή νέα «οδηγία» της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (ACS), που προτείνει,

Τη γλίτωσαν 1 εκατ. ιδιοκτήτες ανασφάλιστων ΙΧ λόγω ... Σαββαΐδου

  •  Η αποπομπή της Κατερίνα Σαββαΐδου από τη θέση της γ.γ. της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων πηγαίνει πίσω την αποστολή των ειδοποιητηρίων σε περίπου 1 εκατ. ιδιοκτήτες οχημάτων που τα κινούν ανασφάλιστα.

Ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο -Δείτε ποιες ειδικότητες αφορούν

Νέα σειρά προσλήψεων στο Δημόσιο δρομολογεί η κυβέρνηση τον επόμενο μήνα και αφορά την κάλυψη 2.000 θέσεων.

Συγκεκριμένα ήδη η 4Κ/2015 προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τακτικό προσωπικό Πανεπιστημιακής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης για προσλήψεις από το Υπουργείο Υγείας για κάλυψη θέσεων στα νοσοκομεία της χώρας έχει εκδοθεί και οι αιτήσεις ξεκινούν στις 2/11

«Εκπληκτική Κίνα» ΟΥΝΕΣΚΟ – Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς (βίντεο)



Tο είδα στο vimeo:  *https://vimeo.com/107995891

25 πράγματα που θα σας συμβούν στα πρώτα … άντα!

Οδεύετε προς το τέλος της δεκαετίας των 20; Και τώρα τί; Τι θα σας συμβεί και τι να περιμένετε; Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε 25 πράγματα για τα οποία καλό είναι στα είστε προετοιμασμένη και να περιμένετε να συμβούν μόλις πατήσετε τα πρώτα άντα!

 1. Αν οι φίλοι σας μένουν λίγα τετράγωνα παρακάτω αντί να τους βλέπετε μερικές φορές την εβδομάδα, θα τους βλέπετε μερικές φορές το χρόνο.

Απόρρητο πόρισμα: Η Ελλάδα διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει από τη Γερμανία επανορθώσεις για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Αποτέλεσμα εικόνας για γερμανικες αποζημιωσεις
Και για όσους δεν θέλουν να θυμούνται ευτυχώς τα γεγονότα τρέχουν!!!
Απόρρητο πόρισμα: Η Ελλάδα διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει από τη
Γερμανία επανορθώσεις για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Η Ελληνική Δημοκρατία διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει από την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας την πλήρη ικανοποίηση όλων των δημοσίων αξιώσεων ,

Αυξάνονται τα εισιτήρια σε ενιαίους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία - Τι αλλάζει στη Θεσσαλονίκη



Μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου έδωσαν ομόφωνα το «πράσινο φως» στις προτάσεις που αφορούν 17 ενιαία εισιτήρια σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Αργολίδας, της Ημαθίας, της Μεσσηνίας, των Ιωαννίνων, της Πρέβεζας, των Δωδεκανήσων, των Κυκλάδων, της Κρήτης, της Κέρκυρας και της Σάμου, αφού πρώτα ελήφθησαν υπόψη η επισκεψιμότητά τους, τα ισχύοντα ενιαία εισιτήρια και η αγοραστική τους κίνηση, καθώς και οι προτάσεις των Εφορειών Αρχαιοτήτων και των Δημόσιων Μουσείων.

"Όχι" από Ευρωβουλή στις εθνικές απαγορεύσεις των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών



Την πρόταση κανονισμού που θα επέτρεπε σε κάθε κράτος μέλος της Ε.Ε. να περιορίζει ή να απαγορεύει την πώληση και τη χρήση των εγκεκριμένων από την Ε.Ε. γενετικά τροποποιημένων τροφίμων ή ζωοτροφών (ΓΤΟ) στην επικράτειά τους, καταψήφισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Οι ευρωβουλευτές δήλωσαν ανήσυχοι ότι ο κανονισμός θα δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί ότι θα μπορούσε να οδηγήσει στην επαναφορά των συνοριακών ελέγχων μεταξύ των χωρών που τάσσονται υπέρ και αυτών που τάσσονται κατά των ΓΤΟ.

Γελοιογραφία αλλά όχι για… γέλια!

                                 
                                 kadosanakyklosis.wordpress.com

Οι πολιτικές εφημερίδες 29/10/2015


                              
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.