Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Καιρός:για Κυριακή 25-10-2015




Βελτιωμένο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και τοπικές καταιγίδες μόνο στις Νότιες Κυκλάδες και την Κρήτη και σταδιακή παύση των φαινομένων από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...Πέντε Αρχοντάδες - Γιώργος Φανάρας


Ελληνική ταινία:Η Λεωφόρος της Προδοσίας


Κάτι που ίσως δεν γνωρίζατε: Τα 5 απίστευτα οφέλη του πλεξίματος

Δε ξέρω αν είναι μόδα, αν απλά είναι κάτι που δεν έγινε ποτέ πασέ ή απλά δεν είχε...
φώτα δημοσιότητας, αλλά δε μπορούμε να το αμφισβητήσουμε. Το πλέξιμο καλά κρατεί. Και καλά κάνει και κρατεί, γιατί έχει πολλά οφέλη. Ψάξαμε, τα βρήκαμε και στα παρουσιάζουμε σε περίπτωση που και εσύ απορούσες.

Τα... γιατροσόφια της γιαγιάς που δεν μπορούν να εξηγήσουν οι γιατροί!

http://cityportal.gr/photos/giagia_3.jpgΟι παραδοσιακές θεραπείες της γιαγιάς που κάνουν την επιστήμη να σηκώσει τα χέρια ψηλά…

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε παραδοσιακές θεραπείες που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν για τις οποίες η ιατρική δεν έχει ακριβή εξήγηση ούτε υποκατάστατο.

Οι συνταγές μεταφέρθηκαν από γενιά σε γενιά επειδή, ακόμη κι αν είναι απλές, είναι επίσης πολύ αποτελεσματικές. Εδώ είναι μερικά από αυτές.

ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΟΦΩΝ...

.
..EKTAKTO...
Επιστολή η οποία περιείχε μια 45άρα σφαίρα έλαβε σήμερα η πρόεδρος...
της Επιτροπής Σοφών και αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Άννα Λιγωμένου.

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 12.700 ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

Εκδόθηκε η προδημοσίευση της προκήρυξης του ΟΑΕΔ για το νέο πρόγραμμα επιδότησης «Ενίσχυσης της ρευστότητας ...
και της απασχόλησης» που αφορούν συνολικά 12.700 ωφελούμενους.


Το κείμενο αποτελεί πρόταση για την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) που ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ με αντικείμενο δύο νέα προγράμματα «Ενίσχυσης της ρευστότητας και της απασχόλησης» που αφορούν συνολικά 12.700 ωφελούμενους.

ΜΙΣΘΟΣ 2.710 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 31 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ 5 ΥΠΟΥΡΓΩΝ...

Την ώρα που η κυβέρνηση μειώνει τις απολαβές σε μισθωτούς και συνταξιούχους, μισθούς των 2.710 ευρώ ...
κατά μέσο όρο «κανόνισαν» 5 υπουργοί και υφυπουργοί της  για 31 μετακλητούς υπαλλήλους και συμβούλους που θα προσλάβουν στα πολιτικά τους γραφεία.

Μετά από αυτή τη δημοσίευση θα σκεφτείτε κάποια πράγματα διαφορετικά



Μετά από αυτή τη δημοσίευση θα σκεφτείτε κάποια πράγματα διαφορετικά
Νόαμ Τσόμσκι: Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από ΔΝΤ και ΕΕ με σκοπό την καταστροφή της Ελλάδας
Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από ΔΝΤ και ΕΕ με σκοπό την καταστροφή της Ελλάδας όπως αποκαλύπτει σε μια άκρως φιλελληνική και συγκλονιστική συνέντευξη ο κορυφαίος Αμερικανός διανοητής Νόαμ Τσόμσκι

Βαφτίζοντας την εξαθλίωση ...μεταρρύθμιση.

 
  • Η έννοια της λέξης μεταρρύθμιση, στα χείλη κυβερνητικών παραγόντων, αποτελεί τη μεγαλύτερη προσβολή της νοημοσύνης όλων ημών που τους ακούμε αποκαμωμένοι με όλα αυτά που κάνουν ή ετοιμάζονται να κάνουν στο όνομα της.

Ολάντ: Εάν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ, η Ευρώπη θα κατέρρεε



Την πεποίθηση πως άν η Ελλάδα έφευγε από την Ευρώπη, θα κατέρρεε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, εξέφρασε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, κατά τη διάρκεια της τελετής αναγόρευσής του σε επίτιμο διδάκτορα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ο κ. Ολάντ σημείωσε ότι η προσπάθεια διατήρησης της Ελλάδας στην Ευρωζώνη ήταν δύσκολη και απολύτως αναγκαία, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, το ευρωπαϊκό οικοδόμημα θα κατέρρεε.

Πόσα λέτε είναι τα οχήματα που κυκλοφορούν χωρίς να έχουν καταβληθεί τέλη κυκλοφορίας...;

Καλά, πώς ξεφεύγουν τόσο καιρό αυτοί οι ιδιοκτήτες οχημάτων;

Πάνω από 920.000 αυτοκίνητα κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους χωρίς οι ιδιοκτήτες τους να έχουν καταβάλει τα Τέλη Κυκλοφορίας από ένα έως και 5 χρόνια σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Enikonomia και πλέον έχουν εισέλθει στο στόχαστρο του υπουργείου Οικονομικών ώστε να αντληθούν άμεσα έσοδα και να μην επιβαρυνθούν οι ιδιοκτήτες ΙΧ που είναι συνεπείς και καταβάλλουν τα Τέλη Κυκλοφορίας κάθε χρόνο.

Εσένα... που σε κρατάνε;

Κι όμως… εισάγουμε - ακριβό- αίμα από την Ελβετία!

Με εισαγωγές μονάδων (ασκών) αίματος προσπαθεί το υπουργείο Υγείας να καλύψει τις ανάγκες των πολυμεταγγιζόμενων ασθενών καθώς και όλων όσοι χρειάζονται αίμα στο πλαίσιο της νοσηλείας τους.

Σύμφωνα με απόφαση που υπογράφει σήμερα ο υπουργός
Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός, καταβάλλεται το ποσό των 972.000 ελβετικών φράγκων (πάνω από 900.000 ευρώ) στην Ελβετία, από όπου γίνεται η εισαγωγή, για αποστολή 5.400 ασκών αίματος. Άλλα 9.794,40 ελβετικά φράγκα (περίπου 9.000 ευρώ) δίνονται για  την κάλυψη των μεταφορικών  εξόδων  της αεροπορικής εταιρείας από την Ελβετία.

Οι πολιτικές εφημερίδες 24/10/2015


                                
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.