Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Καιρός: για Παρασκευή 16-10-2015



Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με ασθενείς κατά κανόνα βροχές τοπικού χαρακτήρα στα ηπειρωτικά, και βαθμιαία επιδείνωση του καιρού από τις μεσημεριανές ώρες στο Ιόνιο και στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά με βροχές και καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές, περιμένουμε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα....ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΒΡΕ ΨΕΥΤΡΑ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ


Ελληνική ταινία:Οργή


7 πόλεις όπου απαγορεύονται τα... αυτοκίνητα!

Πώς θα ήταν να ζούσαμε σε μια πόλη χωρίς φανάρια, εκνευριστικές κόρνες, λεωφορειόδρομους και καυσαέρια;

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, ο χημικός υπεύθυνος για το νέφος, το διοξείδιο του αζώτου, μειώθηκε κατά 40% σε σημεία της πόλης που απαγορεύτηκε το αυτοκίνητο.

Με καλύτερο πολεοδομικό σχεδιασμό, υπόγεια μέσα μεταφοράς, νέες τεχνολογίες και ποδηλατοδρόμους, αυτές οι 7 πόλεις, βιώνουν μια διαφορετική καθημερινότητα από αυτή που γνωρίζουμε.

«Συναισθηματική αποτοξίνωση»: Πώς να καθαρίσετε το μυαλό σας από τις αρνητικές σκέψεις

http://www.tokleidi.com/wp-content/uploads/2015/09/Detoxitox-300x144.jpgΑκολουθεί μια ενδιαφέρουσα συνταγή αποτοξίνωσης….

Αν αισθάνεστε ότι έχετε χάσει το ενδιαφέρον για την ζωή, αν υποφέρετε συχνά από τους φόβους και τις ιδεοληψίες σας, αν αισθάνεστε λυπημένος, αν δεν έχετε την δύναμη να ονειρευτείτε, αν δε μπορείτε να νιώσετε χαρά είναι επειδή η ψυχή σας έχει δηλητηριαστεί και το μυαλό σας έχει παραλύσει από τις τοξικές σκέψεις και τα τοξικά αρνητικά συναισθήματα.

ΕΝΦΙΑ, μια ελληνική ντροπή

«Για τη συντήρηση της κρατικής εξουσίας και για τα έξοδα της διοίκησης

μια κοινή συνεισφορά είναι αναγκαία. Η συνεισφορά αυτή
πρέπει να είναι κατανεμημένη με δικαιοσύνη στους πολίτες, ανάλογα με τις δυνατότητές τους»
Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη
Στο πολύ μακρινό 1789 οι γάλλοι αστοί επαναστάτες έθεσαν τους τρεις βασικούς πυλώνες του σύγχρονου φορολογικού συστήματος.

Οδηγός εκσκαφέα πραγματική ιδιοφυΐα(Video)

Οδηγός εκσκαφέα πραγματική ιδιοφυΐα

Ο οδηγός του φορτωτή στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται πως το ’χει πολύ με τον χειρισμό μηχανημάτων!

Δείτε πως φορτώνει τον εκσκαφέα πάνω στο φορτηγό χωρίς τη βοήθεια κάποιου γερανού ή άλλου ανυψωτικού μηχανήματος!
Χρησιμοποιεί μόνο τον ίδιο τον εκσκαφέα!
Μιλάμε ο άνθρωπος έχει μεγάλο ταλέντο! 
Δείτε το βίντεο με τον ιδιοφυή οδηγό εκσκαφέα:
 

Κυνική ομολογία Γερμανών: Αυτός είναι ο λόγος που κρατάμε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη

Αίσθηση αναμένεται να προκαλέσουν για άλλη μία φορά οι νέες αποκαλύψεις και μάλιστα από τους ίδιους τους Γερμανούς για το θολό ενδιαφέρον του Βερολίνου όσον αφορά στα ενεργειακά αποθέματα της χώρας μας...
 Οι «εκβιαστές» που κρατούν την Ελλάδα δέσμια του υπερμνημονίου και οδηγούν το λαό στην εξαθλίωση έρχονται τώρα να παραδεκτούν πως οι ίδιοι θέλουν την Ελλάδα στην Ευρωζώνη για έναν και μοναδικό λόγο:

Διεθνής ημέρα Λευκού Μπαστουνιού


Διεθνής ημέρα Λευκού Μπαστουνιού

Η 15η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως η ημέρα εορτασμού του «Λευκού Μπαστουνιού», με στόχο τη διάδοση της μεγάλης σημασίας της χρήσης του και την ευαισθητοποίηση του κοινού στην προσπάθεια των ατόμων με προβλήματα όρασης για μια πιο ανεξάρτητη διαβίωση, αλλά και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συναντούν στην καθημερινή μετακίνησή τους.

Γιατί έχουμε 300 βουλευτές


Γιατί ο αριθμός των βουλευτών είναι 300


Αλήθεια, αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί έχουμε 300 βουλευτές; Είναι τυχαίος ο αριθμός ή μήπως συμβολίζει κάτι; Ας δούμε στο άρθρο που ακολουθεί.

Όπως γνωρίζουμε οι βουλευτές εκλέγονται απευθείας από τον λαό με καθολική μυστική ψηφοφορία κατά τις εθνικές εκλογές. 

Τα δίνουν όλα για τη χλίδα τους - Εν όψει της ψήφισης των «προαπαιτούμενων» …


Κάθε «βολευτής» τσεπώνει καμιά δεκαριά κολαριστά χιλιάρικα μηνιαίως («αποζημίωση» τη λένε χαχαχα) συν παράλληλα τη σύνταξη (βλ π.χ. κ.κ. Δ…., Λ… , Φ…), έχει γραφεία στη Βουλή, φυλασσόμενα και κλιματιζόμενα
γραφεία γύρω απ τη Βουλή μαζί με φως, νερό, κοινόχρηστα εξοφλημένα, συγκοινωνιακή και ταχυδρομική ατέλεια (άρθρο 63 Σ.),

Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ. Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

Στις αρχές Νοεμβρίου ξεκινούν τέσσερα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ και θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση για να χρηματοδοτηθούν.


Μέσα από τα τέσσερα νέα προγράμματα θα χρηματοδοτηθούν άνεργοι, επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες και νέες ή υφιστάμενες επιχειρήσεις με χρηματοδότηση που ξεκινά από 40% και μπορεί να φτάσει έως και το 100% της δαπάνης.

Που κάνει καλό το γέλιο;


χαμόγελο

Γελάμε όλοι μας λίγο πολύ, καθημερινά. Το γέλιο λένε είναι ζωή και φυσικά, όχι άδικα! Διαβάστε σε αυτό το άρθρο πόσο καλό μας κάνει, θα εκπλαγείτε!

Οι επιστήμονες έχουν ήδη καταγράψει 18 τύπους χαμόγελου, από το απλό μειδίαμα έως το νευρικό γέλιο που κάποιους μας καταλαμβάνει επί πολλή ώρα.
Ενημερώνουν πως το γέλιο αποτελεί ένα είδος άσκησης για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ασφαλιστικό: Γιατί οι 40άρηδες δεν θα πάρουν σύνταξη ποτέ - Μοντέλο "Δουλεύεις μέχρι να αποδημήσεις εις Κύριον"!

Οι αλλαγές που προωθούνται στο ασφαλιστικό σύστημα, σε πρώτη φάση έχουν ως στόχο την κατάργηση των επικουρικών συντάξεων και τη μείωση των κύριων σε επίπεδα φιλοδωρήματος, όπως και την αύξηση των ορίων ηλικίας στα 67 χρόνια.
Σε δεύτερη φάση, οι νέοι ασφαλισμένοι, οι σημερινοί 40αρηδες δηλαδή, απλά δεν θα πάρουν σύνταξη ποτέ… Όσοι είναι τυχεροί θα πρέπει να δουλέψουν 50 χρόνια για να εξασφαλίσουν τα φάρμακα τους. Σχέδιο εξόντωσης με την υπογραφή των δανειστών.

Γιατί κατέρρευσε η μεσαία τάξη σε οκτώ χρόνια

ελλαδα

Σύμφωνα με την έκθεση της Credit Suisse για τον παγκόσμιο πλούτο  η μεσαία τάξη στην Ελλάδα έχει δεχθεί τρομακτικό πλήγμα.
Μέσα σε οκτώ χρόνια, από το 2008 έως σήμερα, πάνω από 1,2 εκατομμύρια Ελληνες υποβαθμίστηκαν σε χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα, βλέποντας την αξία των περιουσιακών τους στοιχείων να μειώνεται κατά 488 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι πολιτικές εφημερίδες 15/10/2015


                                
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.