Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Καιρός:για Δευτέρα 12-10-2015





Υποχώρηση της κακοκαιρίας με βελτιωμένο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, περιμένουμε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015.

«ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ» ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕ 21.132 ΔΡΟΜΕΙΣ ΣΤΟΝ 4ο ΔΙΕΘΝΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ! (φωτογραφίες)

Μία μοναδική εμπειρία ζωής συνεπήρε περισσότερους από 21.000 δρομείς κάθε ηλικίας, από 12 έως 94 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και... πλημμύρισαν την παραλιακή λεωφόρο και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, αψηφώντας τη ραγδαία βροχόπτωση. 

Πρωταθλητές των μεγάλων αποστάσεων, Ολυμπιονίκες διαφόρων αθλημάτων, Παραολυμπιονίκες, άτομα με αναπηρίες, προσωπικότητες της πόλης και ολόκληρης της χώρας, μαθητές, «χόρεψαν» στη βροχή, στέλνοντας το ηχηρό μήνυμα του αθλητισμού, της κοινωνικής προσφοράς και ευθύνης, αλλά και της χαράς, μέσα από την συμμετοχή τους σε μία ανεπανάληπτη βραδιά.

Μουσικό πανόραμα....Μένω εκτός-Γιώργος Φανάρας


Ελληνική ταινία:Ο Αστραπόγιαννος


ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕΣ; ΓΙΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ

     
Χρησιμοποίησε γρήγορες θεραπευτικές μεθόδους κι επέστρεψε στις προπονήσεις πιο δυνατός από ποτέ.
Διάστρεμμα
Κουνησε το«Οι μύες των αστραγάλων σου ατροφούν γρήγορα, γι’ αυτό άρχισε να κουνάς το πόδι σου όταν ο πόνος γίνει υποφερτός» σε συμβουλεύει ο Jordan Metzl, συγγραφέας του The Athlete’s Book of Home Remedies.

«Συγνώμη, δεν το εννοούσα!»....Τελικά όντως δεν εννοούμε τα σκληρά λόγια που ξεστομίσαμε;

Την στιγμή της θολούρας, ενός εαυτού πλημμυρισμένου με θυμό, απογοήτευση και αγανάκτηση, την στιγμή του τσακωμού συνήθως το ¨όπλο¨ μας είναι η γλώσσα μας ...
Ανοίγουμε λοιπόν το στόμα μας και εκτοξεύονται λέξεις-μαχαίρια, λέξεις-καρφιά δηλητηριασμένα με θυμό για την ύπαρξη που στέκεται απέναντι ως υποτιθέμενος αντίπαλος…με σκοπό πάντα την εκτόνωση των συναισθημάτων, κυρίως του θυμού.
Συνήθως λοιπόν μετά την καταιγίδα…απ’ την κατάσταση εκτός εαυτού περνάμε πάντα στην φάση εντός εαυτού και είναι η στιγμή που επεξεργαζόμαστε τι πραγματικά συνέβη.

Φαντάσματα 404 οργανισμοί στο Δημόσιο! Καταλαβες γιατι έριξαν τον Καραμανλή και ποιους κάλυπταν οι Σαμαροβενιζελοι;

https://olympiada.files.wordpress.com/2015/10/14_february_2009.jpg«Καταγγέλουν» οι νεοφιλελέ Μητσοτάκιδες και Γεωργιάδης για Κρατισμό την νεα κυβέρνηση, αλλά για 5 χρόνια απέλυσαν μονο τις καθαρίστριες, για το καλό των εργολάβων καθαρισμού και «ξέχασαν» το κομματικό κράτος τους…. Από όλες τις «δεσμεύσεις» των μνημονίων όπως μειώσεις μισθών, εργασιακή ζούγκλα, επίθεση στους μικρομεσαίους, καταστροφή των γαλακτοπαραγωγών, διαπλοκή με Πακιστανικές φαρμακοβιομηχανίες, απολύσεις κτλ «ξεχασαν» από το 2011 μια δέσμευση που αφορούσε το κομματικό Κράτος, που το 2009 είχε προσπαθήσει να ξεκαθαρίσει ο Καραμανλής (φώτο)
Φαντάσματα 404 οργανισμοί στο Δημόσιο

Και ποιος δεν θα ήθελε ένα τέτοιο κούρεμα με έξτρα μασάζ… (video)

Μετά το κούρεμα, ένα μασαζ στο κεφάλι πάντα είναι απαραίτητο. Το θέμα όμως είναι σε τι χέρια θα πέσεις. Ο συγκεκριμένος κουρέας απο την Ινδία, το έχει. Και του αρέσει πολύ να χαλαρώνει τους πελάτες του.

Μουσική στο τέρμα και ξεκινάμε λοιπόν.

Πόσα θα πληρώσουμε φέτος για πετρέλαιο και φυσικό αέριο




Μπορεί να υπάρξει νοικοκυριό το οποίο θα πληρώσει φέτος περισσότερα για τη θέρμανση του σπιτιού του παρά την… κατρακύλα στις διεθνείς τιμές των καυσίμων; Και όμως ναι, είναι η απάντηση.

Ενώ η κυβέρνηση αναμένεται να στείλει αυτή την εβδομάδα στο… ΦΕΚ (είτε σε μορφή νόμου είτε σε μορφή υπουργικής απόφασης) τις οριστικές της αποφάσεις σχετικά με το πώς θα φορολογηθούν τα καύσιμα και ειδικά το πετρέλαιο θέρμανσης τα νοικοκυριά μπορούν από τώρα να κάνουν τον πρώτο προϋπολογισμό για το κονδύλι της θέρμανσης.

270.000 οι ...εν αναμονή συνταξιούχοι!


  • Στη αναμονή βρίσκονται πάνω από 270.000 αιτήσεις συνταξιοδότησης και αφορούν κύριες και επικουρικές συντάξεις σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ, καθώς και εφάπαξ του δημοσίου. Στα 4 δισ. ευρώ εκτιμάται η δαπάνη για αποφάσεις συνταξιοδότησης που έχουν κατατεθεί ακόμη και πριν από 3 χρόνια και δεν...  έχουν ακόμη κατατεθεί.

Αυτό σίγουρα δεν το γνωρίζατε! Γιατί στις διαφημίσεις ρολογιών η ώρα είναι πάντα 10:09;

Οι γίγαντες της τεχνολογίας, ακολουθούν τα χνάρια των ωρολογοποιών με το να ρυθμίζουν τα ρολόγια που θα προωθηθούν σε...
διαφημιστικές καμπάνιες, στην ίδια ακριβώς ώρα: 10:09!

Γιατί όλοι έχουν κολλήσει σε μια συγκεκριμένη παράδοση ωρολογοποιίας; Τα ρολόγια της Apple για παράδειγμα, έχουν ρυθμιστεί στην ίδια ακριβώς ώρα: 10:09:30 σε κάθε μια από τις teaser εικόνες της εταιρείας.

Πού θα διαμορφωθεί το αφορολόγητο για τον ΕΝΦΙΑ το 2016


Πού θα διαμορφωθεί το αφορολόγητο για τον ΕΝΦΙΑ το 2016

Ανατροπές στον σχεδιασμό του φόρου ακινήτων, του γνωστού ΕΝΦΙΑ, θα φέρει από το 2016 το υπουργείο Οικονομικών με βασικότερη αλλαγή τη θέσπισηαφορολόγητου ορίου στα 20.000-30.000 ευρώ ώστε να μην πληρώσουν φόρο οι μικρές περιουσίες, τόσο στις πόλεις όσο και στα χωριά.
Όπως αναφέρει η «Καθημερινή» σύμφωνα με πληροφορίες  το αφορολόγητο όριο σχεδιάζεται σε συνδυασμό με την ένταξη στα σχέδια πόλεων εκτάσεων της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας που υπάρχουν πολυτελείς κατοικίες και σήμερα πληρώνουν ελάχιστο φόρο.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΡΙΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...
Αναστέλλεται η... αναστολή των προαπαιτουμένων στο ασφαλιστικό, καθώς οι δανειστές θέλουν να τα δουν ψηφισμένα...
ως τα μέσα Οκτωβρίου, για να ξεκλειδώσει η πρώτη δόση του νέου Μνημονίου.  Στο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα θα καταργηθούν ευνοϊκές ρυθμίσεις που είχαν δώσει ανάσα σε ασφαλισμένους και συνταξιούχους. 

National Geographic: «Η Αμφίπολη είναι ένα μνημείο με τέτοιο μέγεθος, που τοποθετείται ανάμεσα στα μεγαλύτερα ταφικά μνημεία της παγκόσμιας ιστορίας!»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjybTyrPN4LTO-VAohGk1Mpd68ypSocphdmDYujEcrk-2ilP4h1ciCvlQqaguUqGmxen7gMd-e6cwbPf5owPS5-UabWeuTTeduTIqTLj724XPVJAWZSE4hT2ir7nKAXfnifswhKjRxHKew/s1600/amfipoli.jpgΤις δικές του απαντήσεις για το μνημείο της Αμφίπολης επιχειρήσει να δώσει το περιοδικό National Geographic, συνδυάζοντας τα τελευταία ευρήματα και τα αντικειμενικά στοιχεία, με τα ιστορικά στοιχεία από αρχαίες πηγές.
«Μπορεί να κρύβει τον Αλέξανδρο;», διερωτάται και εξετάζει όλες τις θεωρίες και τα ενδεχόμενα που θα μπορούσαν να δώσουν σαφή απάντηση στο ερώτημα - τίτλο του δημοσιεύματος.

Μαθητές στις Φιλιπίνες...(Video)

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαθητές στις Φιλιππίνες...
Μην ψάχνετε για δικά μας παρόμοια περιστατικά…
Καταργήσαμε τα πρότυπα σχολεία για να ΜΗΝ διαφέρουν οι καλύτεροι…
Η εκπαιδευτική πολιτική μας;
Καταλήψεις, φραπόγαλα, εκδρομές στα μπαράκια,
και επιτυχία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με μέσο βαθμό 1,5 στα 20.

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/10/2015


                                
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.