Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Μουσικό πανόραμα...

Δημήτρης Μητροπάνος - Ο Άγγελος

Ελληνική ταινία:Ρένα τα ρέστα σου


ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ!

http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2015/09/%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%A3.pngΤΟ 1999 ΣΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΕΡΒΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ. ΤΟ 2015, ΟΡΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ… «ΚΛΑΜΜΕΝΕΣ ΧΗΡΕΣ» ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΙΝΗΤΑ .Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΘΑ ΣΑΣ…!

Αυξάνεται ο αριθμός των οικογενειών που εξυπηρετούνται από τα κοινωνικά παντοπωλεία



Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των οικογενειών, που εξυπηρετούνται από τα κοινωνικά παντοπωλεία, ακόμη και σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης που θεωρούνταν ότι πλήττονται λιγότερο από την οικονομική κρίση, σε σχέση με τη δυτική πλευρά της πόλης.
Κάθε εξάμηνο κατατίθενται ολοένα και περισσότερες αιτήσεις στις κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων, ενώ την ίδια στιγμή αυξάνεται και η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά τους για χορηγίες ώστε να γεμίζουν τα ράφια στα κοινωνικά παντοπωλεία.

Θεσσαλονίκη: Η δημοτική αστυνομία επιστρέφει στους δρόμους της πόλης



Προτεραιότητα θα δοθεί στους ελέγχους για διπλοπαρκάρισμα, παράνομη στάθμευση, κατάληψη λεωφορειολωρίδων, τραπεζοκαθίσματα, ηχορύπανση
Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης επιστρέφει και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα η δημοτική αστυνομία, ύστερα από απουσία δύο χρόνων, σε μια προσπάθεια να μπει τάξη στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης.

Ξημερώθηκα και σήμερα και έτρεξα και άνοιξα το παράθυρο. Όχι, ο κόσμος δεν είχε αλλάξει!

Δημήτρης Νομικός

Ξημερώθηκα και σήμερα και έτρεξα και άνοιξα το παράθυρο.
Όχι, ο κόσμος δεν είχε αλλάξει!
Οι ίδιες σκοπιμότητες, τα ίδια παιχνίδια, οι ίδιες αδικίες, ο πόνος και η λύπη σε όλα τα βλέμματα.

Ο πιτσιρικάς τοποθετεί ένα κάδο σκουπιδιών πίσω από τα κορίτσια και φεύγει τρέχοντας! Δεν φαντάζεστε τι έγινε…


Ένα ξεχωριστό πάρκο γλυπτικής με δωρεάν είσοδο δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη

http://www.artandlife.gr/imgs/standard/86621.jpgTο μεγαλύτερο πάρκο σύγχρονης γλυπτικής στην Ελλάδα έχει δημιουργηθεί στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης από την Greek Marble Initiative και σας περιμένει να το επισκεφτείτε (θυμηθείτε εδώ). Μάθετε για τα την αρχαιότερη ελληνική τέχνη, δείτε γλυπτά να δημιουργούνται μπροστά στα μάτια σας.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΖΕΪΜΣ ΜΠΟΝΤ ΕΓΙΝΕ ΠΑΠΑΣ!!! ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΠ!!!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ESPRESSO
Ένας από τους πιο ικανούς και επιτυχημένους πράκτορες της ΕΥΠ, που είχε γίνει «εφιάλτης» για τους Τούρκους, πήρε την καλοκαιρινή άδειά του και επέστρεψε… άλλος άνθρωπος για να συνεχίσει να υπηρετεί την ασφάλεια της χώρας!
Οι συνάδελφοί του τρόμαξαν να γνωρίσουν τον 53χρονο Έλληνα «Τζέιμς Μποντ» αντικρίζοντας μπροστά τους έναν παπά!

ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΛΛ.ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ!



Τα σχολικά βιβλία είναι γνωστά για τον ανθελληνισμό και τις νεοταξικές αντιλήψεις που προσπαθούν να εμφυσήσουν στα παιδιά μας. Κοιτάξτε πώς ένα βιβλίο τα προετοίμαζε από παλιά για να αποδεχθούν τους προσφυγικούς καταυλισμούς που βλέπουμε σήμερα στην Αθήνα. Στο βιβλίο «Γλώσσα ΣΤ’ Δημοτικού, Λέξεις, Φράσεις, Κείμενα» και στην Ενότητα 6 με τίτλο «Η ζωή σε άλλους τόπους», υπάρχει η εξής άσκηση για τους μαθητές:

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Την παραίτηση του υπέβαλε το βράδυ της Τετάρτης ο υφυπουργός Υποδομών Δημήτρης Καμμένος για να υπάρξει όπως αναφέρει «ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης».
«Ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών έλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα», σημείωσε σε δήλωσή του ο Δ. Καμμένος.

Οι πολιτικές εφημερίδες 24/9/2015


                                 
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός: Πέμπτη 24-9-2015



Λίγες βροχές ή καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας με τα φαινόμενα στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και στις Σποράδες να είναι πρόσκαιρα έντονα και επιδείνωση του καιρού από αργά το απόγευμα στη Δυτική Ελλάδα με ισχυρά φαινόμενα τα βράδυ στο Βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και πιθανόν στη Δυτική Στερεά, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015.