Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ένα ξεχωριστό πάρκο γλυπτικής με δωρεάν είσοδο δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη

http://www.artandlife.gr/imgs/standard/86621.jpgTο μεγαλύτερο πάρκο σύγχρονης γλυπτικής στην Ελλάδα έχει δημιουργηθεί στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης από την Greek Marble Initiative και σας περιμένει να το επισκεφτείτε (θυμηθείτε εδώ). Μάθετε για τα την αρχαιότερη ελληνική τέχνη, δείτε γλυπτά να δημιουργούνται μπροστά στα μάτια σας.


Η Greek Marble Initiative (Ελληνική Πρωτοβουλία Μαρμάρου) είναι μία πλατφόρμα διασύνδεσης γλυπτών που έχει στόχο την προαγωγή της σύγχρονης γλυπτικής σε μάρμαρο, την προβολή σύγχρονων Ελλήνων γλυπτών στο εξωτερικό και την διεύρυνση της απεύθυνσης τους στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Η πλατφόρμα διοργανώνει όλο τον χρόνο εκθέσεις, συμπόσια, και events, ενώ συνδέεται με έλληνες και ξένους γλύπτες το έργο των οποίων διαχειρίζεται και προβάλλει συστηματικά. Η Greek Marble Initiative ιδρύθηκε το 2013 ως μία δραστηριότητα του Myrό Group of Culture κατόπιν προσωπικής πρωτοβουλίας του ιδρυτή του Myrό Antiques House και ιδιοκτήτη του Group Σταύρου Μυρωνίδη το 2013.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν υπάρχει κάποιο κόστος για την ξενάγηση, την οποία αναλαμβάνουν οι διοργανωτές.

Οι ξεναγήσεις κανονίζονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον συντονιστή της Greek Marble Initiative Επιμελητή Τέχνης κ. Πάρη Καπράλο (6948813460) και μπορούν να κανονιστούν οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας από Δευτέρα έως Κυριακή.


 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου