Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Nayra: Μουσική είναι η επικοινωνία με την άλλη πλευρά του εαυτού σου


Μουσικό πανόραμα...

Μην κλαις Δημήτρης Μητροπάνος

Ελληνική ταινία:οι γαμπροί της ευτυχίας


Τι γίνεται στο μυαλό ενός ανθρώπου όσο γερνάει;

Τελικά τι γίνεται στο μυαλό ενός ανθρώπου όσο γερνάει; Γίνεται πιοξεκούτης ή πιο σοφός;
Μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα δείχνει ότι όντως «ο παλιός είναι αλλιώς» και συχνά αυτό σημαίνει πως μπορεί πράγματι το μυαλό του να δουλεύει πιο αργά, αλλά πιθανότατα έχει επίσης πιο ώριμη και σοφή σκέψη.

Πως γίνεται η χειραγώγηση της μάζας … Πρέπει να το διαβάσεις για να καταλάβεις !


1

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΥΣΕΩΝ 
Tου Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου 

Με κύριο όπλο-εργαλείο την τηλεόραση και στην συνέχεια το αναπτυσσόμενο Διαδίκτυο, ο τεχνικές χειραγώγησης καταλαμβάνουν σταδιακά ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του επικοινωνιακού χώρου και βεβαίως πλήττουν καίρια την πληροφόρηση και την επικοινωνία ως μέσο διανθρώπινων σχέσεων.

Ποια χώρα έχει τα περισσότερα δέντρα στον κόσμο;

Υπάρχουν σήμερα λίγο περισσότερα από 3 τρισεκατομμύρια δέντρα (μεσαία και μεγάλα) πάνω στον πλανήτη μας, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature, η οποία θεωρείται η ακριβέστερη εκτίμηση που έχει γίνει ποτέ. Τα καλά νέα είναι ότι τα δέντρα είναι πολύ περισσότερα -σχεδόν οκταπλάσια- από όσα υπολόγιζαν έως τώρα οι επιστήμονες, καθώς η προηγούμενη εκτίμηση πριν από μια δεκαετία ήταν το πολύ 400 δισεκατομμύρια δέντρα.

Λονδίνο-Νέα Υόρκη: Ο αυτοκινητόδρομος των 21.000 χλμ.!


perierga.gr - Λονδίνο-Νέα Υόρκη: Ο αυτοκινητόδρομος των 21.000 χλμ.!

Από την Ευρώπη στη Νέα Υόρκη με αυτοκίνητο μπορεί να ακούγεται οξύμωρο όμως το CNN περιγράφει τον τρόπο διά στόματος του επικεφαλής των Ρωσικών Σιδηροδρόμων Vladimir Yakunin. Σκοπός του να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ατλαντικού κάνοντας στροφή προς την Ανατολή. Πώς; Με έναν υπεραυτοκινητόδρομο που θα ενώνει την Ευρώπη με τη Βόρεια Αμερική, διασχίζοντας τη Σιβηρία και την Αλάσκα, μέσω του Βερίγγειου πορθμού, μήκους 21.000 χιλιομέτρων.

100 χρόνια γυναικείων εσωρούχων σε 3 λεπτά!

perierga.gr - 100 χρόνια γυναικείων εσωρούχων σε 3 λεπτά!Η ιστορία των γυναικείων εσωρούχων τα τελευταία εκατό χρόνια και οι αλλαγές που έχουν γίνει σε αυτά, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας αλλά και τις εποχές… Από τα ολόσωμα που κάλυπταν σχεδόν όλο το σώμα μέχρι τα μεταξωτά, τις καλτσοδέτες αλλά και τα στρινγκ, η διαδρομή των γυναικείων εσωρούχων μέσα στον χρόνο είναι μεγάλη και αποκαλύπτει τα ταμπού και στην πορεία την απελευθέρωση των ηθών… Κι όλα αυτά αποτυπώνονται μέσα σε ένα βίντεο που έχει ενδιαφέρον…

χαλαρά...


Αποτέλεσμα εικόνας για ανεκδοτα


ΓΥΝΑΙΚΑ: Τι θα ‘κανες αν πέθαινα; Θα ξαναπαντρευόσουν
ΑΝΤΡΑΣ: Σίγουρα όχι!
ΓΥΝΑΙΚΑ: Γιατί; Δεν σ’ αρέσει που είσαι παντρεμένος;
ΑΝΤΡΑΣ: Φυσικά και μ’ αρέσει
ΓΥΝΑΙΚΑ: Τότε;
ΑΝΤΡΑΣ: Καλά… Θα παντρευόμουν!
ΓΥΝΑΙΚΑ: Αλήθεια;

Εκλέγονται βουλευτές στη Χαλκιδική



ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και Χρυσή Αυγή κερδίζουν από μία έδρα στο νομό Χαλκιδικής, μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της 20ης Σεπτεμβρίου 2015. 


Τη Χαλκιδική θα....

ΕΚΛΟΓΕΣ:Τα τελικά αποτελέσματα

                            

Οι πολιτικές εφημερίδες 21/9/2015


                                 
          Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός:Δευτέρα 21-9-2015





Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά, ενώ από το μεσημέρι θα επεκταθούν ανατολικότερα επηρεάζοντας το Αιγαίο και τη Θράκη.