Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Καιρός:Δευτέρα 21-9-2015





Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά, ενώ από το μεσημέρι θα επεκταθούν ανατολικότερα επηρεάζοντας το Αιγαίο και τη Θράκη.

Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 27 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 21 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και κατά τόπους ισχυροί. Στο Βόρειο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στο Νότιο Ιόνιο δυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα στην Αττική. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί.

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες έως το μεσημέρι, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ βόρειοι μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου