Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Μουσικό πανόραμα...

ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΟΙΤΩ -...♥ A ♥ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ,...♫ ♫ ♫

Ελληνική ταινία: Η θεία μου η χίπισσα


Τι είναι το ριγανέλαιο και ποια είναι τα ωφέλη του

Μεγάλος αριθμός πανεπιστημιακών ερευνών δείχνουν ότι το Ριγανέλαιο είναι ένας ισχυρός
εξαγνιστής που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στην ανθρώπινη υγεία.

Βάλε τα όριά σου. Μην επηρεάζεσαι από κανέναν...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjwO6Qn5QWCqukoJRFL4h8psYnAJ0BGGB8BSeFuZw3VZvQO3kiCM5swvSVLlv3JLsi3IiaCnOXz93rNyuKpD4loa_rGHS-UAQIfK3i_wPV8vC7W9hHQBvoAb06P8duP5Ko-Lqke511D9w4/s1600/fff.jpgΤον τελευταίο καιρό γίνεται λόγος για τα όρια, τα όρια που οφείλουμε να βάλουμε για να δείξουμε ότι αγαπάμε και σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους. Πόσο εύκολη όμως είναι η οριοθέτηση; 
 Παρακάτω θα δοθούν κάποια πρακτικά παραδείγματα που μπορούν εύκολα να μας εξηγήσουν πως μπορούμε να την επιτύχουμε.

Οι 10 εντυπωσιακότερες κατεδαφίσεις κτηρίων [βίντεο]

1



Οι ελεγχόμενες εκρήξεις είναι πάντα εντυπωσιακές. Δείτε τις 10 καλύτερες ή μάλλον θεαματικότερες κατεδαφίσεις κτηρίων στον κόσμο.

ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2015/05/6da_ipsala_gumruk-520x245.png?737278Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Οι σκηνές είναι από τουρκικό κανάλι στους δρόμους της Σμύρνης όπου συγκεντρώνονται δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες περιμένοντας τους Τούρκους να τους περάσουν, αφού βγάλουν πρώτα το απαραίτητο «εισιτήριο», στα ελληνικά νησιά.

Η εξέλιξη της μόδας των γυναικείων εσωρούχων μέσα σε ένα αιώνα [video]

Η γυναικεία μόδα άλλαξε δραματικά τον περασμένο αιώνα, με το «ασθενές» φύλο να κερδίζει περισσότερα δικαιώματα και κοινωνικό στάτους, αφήνοντας παράλληλα πίσω τα υπερσυντηρητικά ρούχα αλλά και εσώρουχα. Οι συντελεστές του βίντεο φρόντισαν στο τέλος να περάσουν και το μήνυμα ότι όποια εσώρουχα και να φορά μια γυναίκα, το πιο σημαντικό είναι να αισθάνεται άνετα με τον εαυτό της

Φθηνό πετρέλαιο το φετινό χειμώνα – Υποχώρηση και στην τιμή της αμόλυβδης


Σε τιμές που δεν είδαν ούτε τις πολύ καλές εποχές πριν από την κρίση θα προμηθεύονται οι καταναλωτές από τον Οκτώβριο το πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ ήδη η τιμή της βενζίνης υποχώρησε στα επίπεδα του 2009 και διαμορφώθηκε πανελλαδικά στο 1,42 ευρώ το λίτρο και στην Αττική στο 1,35 ευρώ το λίτρο.

11 συνήθειες που έχουν οι ήρεμοι άνθρωποι! Δείτε πως καταφέρνουν να μένουν ψύχραιμοι όταν ο κόσμος γύρω τους διαλύεται

Το άγχος όσο αναπόσπαστο κομμάτι της

ζωής είναι, άλλο τόσο αντιπαραγωγικό και ζημιογόνο είναι. Πρόκειται ουσιαστικά για μια συνθήκη στην οποία βάζουμε –μάλλον- ασυναίσθητα τους εαυτούς μας, χωρίς εν τέλει ναστοχεύουμε απαραίτητα στην απελευθέρωσή μας από το ζυγό του άγχους και του στρες, παρά στη διαιώνισή του, καθώς αυτό πιστεύουμε θα μας φέρει πιο κοντά στη λύση των προβλημάτων.

Αυτοί που ψήφισαν το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια γνώριζαν για την βόμβα της λαθρο-εισβολής στo ΑΙΓΑΙΟ;


ΑΙΓΑΙΟ

Το να μην είμαστε ρατσιστές και να μην ταυτιζόμαστε με ακραίες απάνθρωπες συμπεριφορές δεν μας στερεί το δικαίωμα να είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι που νοιάζονται για την προκοπή αυτού του τόπου.
Αυτό ισχύει για την πλειοψηφία των Ελλήνων που έχουν σοκαριστεί με αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στην Πατρίδα μας.
Αρχές Ιουλίου και στον απόηχο του δημοψηφίσματος της 5 Ιουλίου και των μετά διαπραγματεύσεων με τους δανειστές-εταίρους.

Τα 11 φορολογικά μέτρα που θα αλλάξουν τη ζωή μας


  • Μέσα στο… τσουνάμι των μέτρων που θα έρθουν μέχρι και το τέλος του χρόνου στο πλαίσιο της εφαρμογής των δεσμεύσεων του τρίτου μνημονίου υπάρχουν 10+1 μέτρα που θα έρθουν για να αλλάξουν τη φορολογική καθημερινότητα της πλειοψηφίας όσων έχουν την χαρά να συναλλάσσονται φορολογικά με το ελληνικό δημόσιο.

Οι πολιτικές εφημερίδες 8/9/2015


                                     
                       Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός: Τρίτη 8-9-2015



Σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στη Βόρεια Ελλάδα με σταδιακή βελτίωση του καιρού και στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες κυρίως στη Θεσσαλία, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά και στην Πελοπόννησο, περιμένουμε σήμερα Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015.