Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτοί που ψήφισαν το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια γνώριζαν για την βόμβα της λαθρο-εισβολής στo ΑΙΓΑΙΟ;


ΑΙΓΑΙΟ

Το να μην είμαστε ρατσιστές και να μην ταυτιζόμαστε με ακραίες απάνθρωπες συμπεριφορές δεν μας στερεί το δικαίωμα να είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι που νοιάζονται για την προκοπή αυτού του τόπου.
Αυτό ισχύει για την πλειοψηφία των Ελλήνων που έχουν σοκαριστεί με αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στην Πατρίδα μας.
Αρχές Ιουλίου και στον απόηχο του δημοψηφίσματος της 5 Ιουλίου και των μετά διαπραγματεύσεων με τους δανειστές-εταίρους.

¨Βουλή: Υπερψηφίστηκαν και τα τέσσερα άρθρα του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια.
Με διευρυμένη πλειοψηφία ψηφίστηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής τα τέσσερα άρθρα του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια, που τέθηκαν σε ψηφοφορία.
Το άρθρο 1 (ως προς το σκέλος β’, που τέθηκε σε ονομαστική ψηφοφορία, καθώς το α’ σκέλος του υπερψηφίστηκε χθες) αφορά στην
απόκτηση της ιθαγένειας από παιδιά νόμιμων μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα (τα παιδιά της λεγόμενης δεύτερης γενιάς μεταναστών).
Το άρθρο 7 αφορά το καθεστώς εισδοχής πολιτών τρίτων χωρών για εποχική εργασία.
Το άρθρο 8 αφορά σε ρυθμίσεις μεταναστευτικής νομοθεσίας.
Το άρθρο 10 τροποποιεί διατάξεις, οι οποίες αφορούν σε επίδοση απορριπτικών αποφάσεων χορήγησης ιθαγένειας ή ασύλου και απομάκρυνσης από τη χώρα.¨ http://www.newsbomb.gr/09 Ιουλίου 2015 16:38
Δύο μήνες μετά και ενώ η χώρα ζει σε προεκλογική περίοδο.
¨Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας δήλωσε σήμερα πως μέσα στα κύματα προσφύγων που φθάνουν στην Ευρώπη βρίσκονται και τζιχαντιστές.
Ο κ.Μουζάλας μιλώντας στο Star και την Πόπη Τσαπανίδου υποστήριξε πως ένας μικρός αριθμός είναι πιθανόν να έχει περάσει στην Ευρώπη. Χαρακτηριστώ ανέφερε «θα ήταν ανόητο να πει κανείς όχι, νομίζω ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ευρωπαϊκών κρατών επιβεβαιώνουν ότι ένας μικρός αριθμός είναι πιθανόν να έχει περάσει στην Ευρώπη» του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου pronews.gr 07/09/2015
¨Περισσότεροι από 4.000 μαχητές του ISIL έχουν ήδη μεταφερθεί λαθραία στις χώρες της Ευρώπης χρησιμοποιώντας κρυβόμενοι ανάμεσα σε δυστυχισμένους πρόσφυγες. Την αποκάλυψη έκανε με αρκετό θράσος στέλεχος της ISIL o oποίος μάλιστα χαρακτήρισε την «επιχείρηση διείσδυσης» απόλυτα επιτυχημένη.
«Απλά περιμένετε» είπε χαμογελώντας
«Eίναι το όνειρό μας να υπάρξει ένα Χαλιφάτο όχι μόνο στην Συρία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο και θα το έχουμε σύντομα,Θεού θέλοντος»
Το στέλεχος του ISIL μίλησε αποκλειστικά στο BuzzFeed και οι δηλώσεις του αναδημοσιεύτηκαν στην βρετανική Sunday Express, υπό καθεστώς ανωνυμίας και είναι ο πρώτος που επιβεβαιώνει την διείσδυση της φοβερής εγκληματικής ισλαμιστικής οργάνωσης στις δυτικές χώρες¨. του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου pronews.gr12:55 06/09/2015
Σε αυτούς που ψηφίσαν και προσπάθησαν να διευθετήσουν θέματα μεταναστευτικής πολιτικής τους αφιερώνουμε το παρακάτω σημερινό βίντεο από την πολύπαθη νήσο Λέσβο.

Γνωρίζετε γιατί οι Τούρκοι κατευθύνουν τον μεγαλύτερο όγκου του μεταναστευτικού κύματος στην ΝΉΣΟ ΛΕΣΒΟ;
Ακριβώς γιατί στοχεύουν να δημιουργήσουν προβλήματα στις στρατιωτικές υποδομές του νησιού στις οποίες το ανθρώπινο δυναμικό κάτω υπό αυτές τις συνθήκες συμπεριφέρεται με πρωτόγνωρο ηρωισμό.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου