Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ανοιχτοί αύριο οι δήμοι λόγω εκλογών



Με κατεπείγον έγγραφό του, το υπουργείο Εσωτερικών ενημερώνει για τη λειτουργία των δήμων όλης της χώρας αύριο Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, λόγω των επικείμενων εκλογών.
Αναλυτικά:
"Ενόψει των γενικών βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 σας γνωρίζουμε ότι την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 λήγει η προθεσμία των 9 ημερών μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για την πρόταση υποψηφίων, (άρθρο 32 παρ. 6 του π.δ.26/2012).

Τι είπε ένας τρόφιμος ψυχιατρείου για τη φωτογραφία του πνιγμένου Αϊλάν – Λόγια «γροθιά στο στομάχι»



Ένας φίλος ψυχίατρος πόσταρε στο Facebook την ανάρτηση της Ιλντα Νταλί, η οποία είναι νοσηλεύτρια σε ψυχιατρική κλινική. Είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να διαβάσετε. Χωρίς κραυγές, χωρίς περιττά επίθετα. Μόνο οι σκέψεις ενός ανθρώπου που ξεχνάει ακόμα και ότι πήρε τα φάρμακά του και το όνομα της νοσηλεύτριας που τον προσέχει.

Μουσικό πανόραμα...

ΘΑΛΑΣΣΕΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ

Ελληνική ταινία:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ


Ποιοι δικαιούνται έκπτωση ή απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ



Στα τέλη του τρέχοντος μηνός αναμένεται να αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά σημειώματα για την πληρωμή του ενιαίου φόρου ιδιοκτησίας ακινήτων. Περισσότεροι από 6,4 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων θα κληθούν να πληρώσουν 3,2 δισ. ευρώ στην εφορία.
Ωστόσο, όσοι δεν μπορούν αποδεδειγμένα να πληρώσουν τον φόρο θα πρέπει να ζητήσουν τη μερική ή πλήρη απαλλαγή τους από την εφορία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινης».

H 12χρονη που ξεπέρασε τον Αϊνστάιν σε τεστ ευφυίας


H 12χρονη που ξεπέρασε τον Αϊνστάιν σε τεστ ευφυίας

Μια 12χρονη κατάφερε να ξεπεράσει τα αποτελέσματα του τεστ ευφυίας του Αλμπερτ Αϊνστάιν και το Στίβεν Χόκινγκ.
Η νεαρή κοπέλα πείστηκε να κάνει το τεστ Mensa μετά από γκρίνια της μητέρας της καθ” όλη την διάρκεια του καλοκαιριού και τελικά αποδείχθηκε πως δεν είχε άδικο.

Γιατί τώρα εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες «χύνονται» στην Ευρώπη;


Γιατί τώρα εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες «χύνονται» στην Ευρώπη;

Πολλοί εύλογα απορούν. Αφού ο πόλεμος στη Συρία μαίνεται από το 2011 και εκατομμύρια πρόσφυγες έχουν εγκαταλείψει τη χώρα όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκοντας καταφύγιο σε ΤουρκίαΛίβανοΙορδανία και Αίγυπτο -ενώ οι πλούσιες αραβικές χώρες του Περσικού Κόλπου δεν δέχονται πρόσφυγες Άραβες «αδελφούς» τους από τη Συρία- τι ιδιαίτερο συμβαίνει φέτος και ξαφνικά όλοι αυτοί οι Σύροι αποφάσισαν να περάσουν στην Ευρώπη;

Πως να επιλέξω παπούτσια για τρέξιμο: Χρήσιμες πληροφορίες


Επιλογή running shoes


Πως να επιλέξετε τα κατάλληλα παπούτσια για τρέξιμο; Ποια πρέπει να είναι τα κριτήρια; Ας δούμε στο άρθρο που ακολουθεί.
Τα περισσότερα παπούτσια για τρέξιμο μοιάζουν άνετα κατά τη δοκιμή στο κατάστημα, μόνο που το αληθινό crash-test δεν γίνεται εκεί, αλλά μετά από αρκετά χιλιόμετρα τρεξίματος.

"Φούσκωσαν" την εισφορά αλληλεγγύης σε συνταξιούχους



Φοροπαγίδα στήθηκε σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων συνταξιούχων ηλικίας άνω των 65 ετών, μέσω των τεκμηρίων διαβίωσης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, άλλοι συνταξιούχοι καλούνται να πληρώσουν άδικα ειδική εισφορά αλληλεγγύης κι άλλοι να υποχρεώνονται να καταβάλουν ειδική εισφορά αλληλεγγύης μεγαλύτερη από αυτήν που θα έπρεπε κανονικά να πληρώσουν.

Δηλώθηκαν 902.961 αυθαίρετα -Πρωταθλήτρια η Αν.Αττική

Δηλώθηκαν 902.961 αυθαίρετα -Πρωταθλήτρια η Αν.Αττική
Η Ανατολική Αττική είναι το μέρος όπου… ανθούν τα περισσότερα αυθαίρετα και μάλιστα με τεράστια διαφορά σε σχέση με άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Μόνο τα δύο τελευταία χρόνια στους δήμους της Ανατολικής Αττικής «δηλώθηκαν» 6,1 εκατομμύρια τετραγωνικά αυθαιρέτων, όπερ σημαίνει ότι ο πραγματικός αριθμός των αυθαιρέτων είναι… πολλαπλάσιος.

Καμμία φωτογραφία των παιδιών σας στο διαδίκτυο. Διαβάστε γιατί ...

imageΟ κ. Σφακιανάκης αναφέρθηκε σε περιστατικά παιδιών στην Ελλάδα, τα οποία βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση όταν φωτογραφίες τους «πειράχτηκαν» μέσω φωτομοντάζ και διέρρευσαν στο σχολικό τους περιβάλλον, παρουσιάζοντας π.χ. το πρόσωπο του παιδιού με το σώμα κάποιας πορvοστάρ.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ συγκάλυψης του σκανδάλου Μεϊμαράκη από την Κωνσταντοπούλου

ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ – απάντηση σε πληρωμένους συκοφάντες ή εύπιστους παραπλανημένους.

Τα έγγραφα χωρίς υδατογράφημα, για να δούμε ποιοί δημοσιογράφοι δεν βρίσκονται στις λίστες της μίζας και της διαπλοκής. Ελεύθερη η χρήση, όπως πάντα.

Καταστροφή της οικονομίας και φτωχοποίηση της κοινωνίας… Αυτά είναι τα επιτεύγματα των «Ελλήνων» πολιτικών!

zitioanosΟ φτωχός πληθυσμός στην Ελλάδα υπερδιπλασιάστηκε, δηλαδή περισσότεροι από 4 στους 10 κατοίκους στην Ελλάδα είχαν διαθέσιμο εισόδημα μικρότερο του αντίστοιχου ορίου φτώχειας του 2009!

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει η νεα ετήσια εκθεση του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ που δόθηκε στη δημοσιότητα. Η εκθεση περιγράφει αναλυτικά την καταστροφή της οικονομίας και τη φτωχοποίηση της κοινωνίας.

Καθιερώνεται από την ερχόμενη Δευτέρα η ''Ώρα του Πολίτη'' σε όλα τα Α.Τ. της χώρας



Την «Ώρα του Πολίτη, των Φορέων και των Κοινωνικών Εταίρων» καθιερώνει πλέον σε μόνιμη βάση, από τη Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015, η Ελληνική Αστυνομία, με βάση τις κεντρικές κατευθύνσεις της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την αντεγκληματική πολιτική.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΛΟΣ !! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ !!

Και επιτέλους η ζέστη θα φύγει και θα παραχωρήσει τη θέση της
σε χαμηλές θερμοκρασίες !!

Από την ερχόμενη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας με βοριάδες 6-7 μποφόρ αλλά και καταιγίδες, σε όλη την βόρεια αρχικά Ελλάδα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 5/9/2015

                                               
                       Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός:Σάββατο 5-9-2015




Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, περιμένουμε σήμερα Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015.