Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Μουσικό πανόραμα...

Μανώλης Μητσιάς: Το Πάρτυ

Ελληνική ταινία :ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ


   

Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα τολμούσα όσα τότε κοιτούσα από μακριά

http://www.pillowfights.gr/img/cache/photo_4059_850500.jpgΈνα κι ένα κάνουν δύο. Μακάρι όλα τα πράγματα στη ζωή μας να ήταν τόσο ξηγημένα, όσο είναι ο χρόνος. Κάθε φορά έχεις μία και μοναδική ευκαιρία για να τα κάνεις όλα σωστά ή όλα λάθος. Καμία στιγμή δε θα επαναληφθεί και καμία δε θα είναι ίδια με την προηγούμενη ή την επόμενη.

Τα 5 πράγματα που μετανιώνουν οι ετοιμοθάνατοι ...Το 5 είναι μια πραγματική αποκάλυψη!

Μετά από πολλά χρόνια στα οποία εργάζονταν σε δουλειές που δεν την έκφραζαν, η Μπρόνι Γουέρ έθεσε ως στόχο να βρει κάτι που θα ευχαριστήσει τη ψυχή της.

Υπερσιβηρικός: Μια συναρπαστική οδύσσεια 7.622 χλμ σε 3,5 λεπτά (Video)

Υπερσιβηρικός σε 3,5 λεπτά
Ο φοιτητής Ιατρικής και λάτρης της φωτογραφίας, Stanislas Giroux, πραγματοποίησε το όνειρο που είχε για πολλά χρόνια. Ταξίδεψε με τον υπερσιβηρικό για 3 ολόκληρες εβδομάδες, από τη Μόσχα μέχρι το Πεκίνο, διασχίζοντας την Μογγολία και διανύοντας συνολικά 7.622 χιλιόμετρα.
Επιστρέφοντας από την μοναδική αυτή εμπειρία είχε στο σακίδιο του το υλικό που τον βοήθησε να μοντάρει ένα υπέροχο βίντεο διάρκειας 3,5 λεπτών!

το μητρικό γάλα είναι πλούσιο σε βλαστοκύτταρα

Αποτέλεσμα εικόνας για θηλασμος
Την αξία του μητρικού θηλασμού έρχεται να ενισχύσει μια νέα αυστραλιανή μελέτη που διαπίστωσε ότι το μητρικό γάλα είναι πλούσιο σε βλαστοκύτταρα, τα οποία όχι μόνο περνούν στον παιδικό οργανισμό, αλλά επιπλέον τον επηρεάζουν άμεσα προστατεύοντάς τον από ασθένειες, όπως ο διαβήτης και η νόσος Πάρκινσον.

Γιατι ανατριχιάζουμε με κάποιους ήχους


Γιατί μας ανατριχιάζει το τρίξιμο της κιμωλίας

Γιατί ανατριχιάζουμε όταν ακούμε συγκεκριμένους ήχους; Τι είναι αυτό που συμβαίνει εκείνη την στιγμή στον οργανισμό μας; Ας δούμε απλά και κατανοητά!

Υπάρχει μια σειρά από ήχους όπως για παράδειγμα το τρίξιμο της κιμωλίας στον πίνακα του σχολείου, το τρίξιμο των νυχιών σε μια λεία επίπεδη επιφάνεια, η τριβή ενός αιχμηρού αντικειμένου πάνω στο γυαλί κλπ, οι οποίοι στο άκουσμα τους και μόνο κάνουν τις τρίχες μας να ορθώνονται. 

Τέτοιο ρατσισμό δεν ξανά΄δε αυτός ο τόπος....Στέγη και τροφή μόνο για παράνομους-παράτυπους μετανάστες - Η δραματική επιστολή ενός άστεγου

Η δραματική επιστολή ενός άστεγου
στο Αργος!

Μια δραματική ιστορία αποκαλύπτει το σημείωμα που άφησε σε φιλικό πρόσωπό του ένας άστεγος από το Αργος.

Τι αποκαλύπτουν οι αναρτήσεις σου στο Facebook για την προσωπικότητά σου


Τι αποκαλύπτουν οι αναρτήσεις σου στο Facebook για την προσωπικότητά σου

Στο Facebook οι περισσότεροι έχουν φίλους που: ποστάρουν έναν ψευτο-πνευματικό συλλογισμό σχετικά με κάποιο επίκαιρο θέμα, εκείνους που βγάζουν συνέχεια selfies και φωτογραφίες ακόμα και αν περάσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο και εκείνους που απλά ποστάρουν ενοχλητικά status απλά για να κερδίσουν την προσοχή.

ΛΑΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ, ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΤΗΣ

Foto1
Η παράσταση αρχίζει ξανά με τους ίδιους ηθοποιούς και με τους ίδιους θεατές. Η παράσταση των εκλογών σαν υποτίθεται η υπέρτατη αρχή της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας!
Είναι όμως έτσι ; Μπορεί να υπάρξει δημοκρατία και λαϊκή κυριαρχία σε μια χώρα και ένα λαό που τέλει υπό κατοχή ; Μπορεί να υπάρξει άσκηση πολιτικής με γνώμονα τα εθνικά συμφέροντα όταν η χώρα είναι υπό κατοχή ;

Γαλιατσάτος: Θα πάμε σε δημοψήφισμα για τα αεροδρόμια – Το δημόσιο θα πάρει λιγότερα από τους Γερμανούς απ’όσα βγάζει το αεροδρόμιο Κέρκυρας σε 1 χρόνο

Οι πληροφορίες που θέλουν τους Γερμανούς της Fraport, να αντιδρούν και να διεκδικούν ακόμα καλύτερους όρους προς τα συμφέροντά τους  έχoυν προκαλέσει τριγμούς τόσο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στην τοπική Αυτοδιοίκηση. Μετά τους 29 Βουλευτές που καταγγέλλουν ως σκάνδαλο την πρώτη ιδιωτικοποίηση της αριστεράς, τη σκυτάλη πήρε ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων (προερχόμενος από το ΣΥΡΙΖΑ), Θεοδώρος Γαλιατσάτος, ο οποίος, προαναγγέλλει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, αλλά και τη νομική προσβολή της συγκεκριμένης απόφασης.

Ναι ρε, θέλω μια «Ελλάδα απομονωμένη» (και όσους την κατοικούν ελεύθερους)

2015-08-22_081258
Το να «απομονωθούμε» από την Ευρωπαϊκή Ένωση των σιδερένιων κανόνων της φτώχειας και να αρχίσουμε να «κάνουμε παρέα» με τις πραγματικές …
ανάγκες των ανθρώπων, που ζουν και δουλεύουν σε αυτή την χώρα, είναι τελικά μια πολύ καλή ιδέα.
Θα τα γράψω με όσο πιο απλά λόγια και όσο πιο συμπυκνωμένα γίνεται. Καθότι εκλογές έρχονται και καλό είναι ορισμένα πράγματα να είναι ξεκάθαρα. Ξέρετε πια τι συμβαίνει όταν «μασάμε τα λόγια μας» …

Ο καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ είναι από μονάδα στα Χανιά και με τη “βούλα”


«Η βράβευση αποτελεί ανταμοιβή των κόπων επί σειρά ετών. Από εκεί και πέρα δε σημαίνει τίποτε περισσότερο, γιατί η μάχη στο Αιγαίο είναι καθημερινή. 
Απλώς ο τίτλος αυτός με γεμίζει με μεγάλες ευθύνες για να μεταδώσουμε τις εμπειρίες μας στους νεότερους και να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε το καθήκον μας.

Οι πολιτικές εφημερίδες 23/8/2015


                   Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός: Κυριακή 23-8-2015




Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά και λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα υπόλοιπα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά περιμένουμε σήμερα Κυριακή 23 Αυγούστου 2015.