Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Μουσικό πανόραμα...

                                                                                 ΜΗΤΣΙΑΣ  " ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ " 


Ελληνική ταινία :Θανασάκης ο πολιτευόμενος


Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο έλεγε ο Ιπποκράτης, ποια βότανα το καθαρίζουν;

http://www.aegeanews.gr/timthumb.php?src=images/stories/products/54f5d7dc7908c_picture_000000042w2y0100022(025).jpeg&w=689&zc=1&q=100Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο έλεγε ο Ιπποκράτης, γι αυτό πρέπει να είναι καθαρό και πλήρως λειτουργικό. Δείτε με ποιό τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε το έντερό σας.

Μην ξεπλένετε αμέσως το "αλάτι" της θάλασσας! Δείτε γιατί ...

http://www.enallaktikos.gr/img37795_d7081abf40c827d394c07d87e455d1cb.jpgΠηγαίνετε στη θάλασσα για να δροσιστείτε. Συχνά μπαίνετε μέσα και βγαίνετε σε πέντε λεπτά, κατευθύνεστε προς τα ντους για να «ξεπλύνετε» το αλάτι…

Μπορεί το αλάτι και νερό της θάλασσας να σας ενοχλεί αλλά δεν φαίνεται πως συμφωνούν οι επιστήμονες… ούτε και ο Ιπποκράτης που πρώτος αναφέρθηκε στις ευεργετικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού…

Το σχολείο δεν πρέπει να ξεκινά πριν τις 8.30 το πρωί, σύμφωνα με Αμερικανούς ειδικούς



Οι γιατροί θεωρούν αναγκαίο οι έφηβοι να κοιμούνται 8,5 έως 9,5 ώρες, πράγμα πολύ δύσκολο με δεδομένο ότι συνήθως πέφτουν στο κρεβάτι αργά, είτε επειδή διαβάζουν, είτε επειδή...χαζεύουν
Οι έφηβοι δυσκολεύονται να ξυπνήσουν νωρίς και μετά δεν αποδίδουν καλά στα μαθήματά τους, γι' αυτό τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν πρέπει να ξεκινούν πριν τουλάχιστον τις 8:30 το πρωί. Σε αυτό το συμπέρασμα -που είναι και σύσταση στις αρμόδιες Αρχές- κατέληξε μια νέα μελέτη του Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών-CDC των ΗΠΑ (αντίστοιχου του ΚΕΕΛΠΝΟ στην Ελλάδα).

Πλήρης κατάλογος βοτάνων και οι θεραπείες τους – μάθε τις ασθένειες που θεραπεύει κάθε βότανο

http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTQvMTAvMjEvdm90YW5hIGQuanBn&t=0&w=820&h=457&a=CenterΜάθε τις θεραπευτικές ιδιότητες κάθε βοτάνου μέσα από έναν εύχρηστο αλφαβητικό κατάλογο των βοτάνων της ελληνικής φύσης!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Μειώνονται οι μισθοί υπουργών και στελεχών του Δημοσίου!

Μειώσεις στους μισθούς υπουργών και στελεχών του δημόσιου τομέα αποφάσισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έπειτα από σύσκεψη που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό για θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Χριστόφορο Βερναρδάκη, τον αναπληρωτή υπουργό για θέματα Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους Δημήτρη Μάρδα και τον Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου Σπύρο Σαγιά.

Δίχως τέλος τα σκάνδαλα για τον άμεσο συνεργάτη του Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου

Διακίνηση εκατομμυρίων, περίεργες αγορές και εγγυήσεις σε ακίνητα των πρωταγωνιστών της λίστας Λαγκάρντ
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά κ. Σταύρο Παπασταύρου.....

Bloomberg: Οι Έλληνες είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος λαός


Bloomberg: Οι Έλληνες είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος λαός

Οι Έλληνες είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος λαός στην Ευρώπη, με τους Ρώσους να ακολουθούν στη δεύτερη θέση, μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο στοιχεία του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ).

Αυτός είναι ο νέος ιαπωνικός τρόπος μετακίνησης - ΒΙΝΤΕΟ


Αυτός είναι ο νέος ιαπωνικός τρόπος μετακίνησης - ΒΙΝΤΕΟ

Μία νέα και πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για τον τρόπο μετακίνησης στις πόλεις «εγκαινιάζεται» στην Ιαπωνία. Πρόκειται για το WalkCar, το οποίο είναι ένα ατομικό σύστημα μετακίνησης που μπορεί να χωρέσει στην τσάντα σου.
Το WalkCar είναι ιδέα ενός 26χρονου Ιάπωνα μηχανικού ο οποίος την υλοποίησε μαζί με την ομάδα του στην Cocoa Motors. Το WalkCar μπορείς να το έχεις στην τσάντα σου και να το χρησιμοποιήσεις όταν νιώσεις ότι κουράστηκες.

Πως η Γερμανία έβγαλε 100 δισ. από την ελληνική κρίση


Πως η Γερμανία έβγαλε 100 δισ. από την ελληνική κρίση

Σύμφωνα με σχετική μελέτη η Γερμανία εκμεταλλεύτηκε την ελληνική κρίση στο έπακρο και έβγαλε πολλά χρήματα μέσω χαμηλότερων επιτοκίων σε ποσά που η κυβέρνηση δανείστηκε εν μέσω της φυγής των επενδυτών από την χώρα μας λόγω αβεβαιότητας.

Στα κορόιδα ο λογαριασμός-Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα πληρώσει την υπεξαίρεση Παπαγεωργόπουλου!

papageorgopoulosΟ Δήμος και οι δημότες της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως θα κληθούν να πληρώσουν τα 17,9 εκατ. ευρώ, που υπεξαιρέθηκαν από τα ταμεία στη διάρκεια της θητείας του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Η διεύθυνση Οικονομικών του υπουργείου Εσωτερικών, με έγγραφό της, απέρριψε το αίτημα που είχε υποβληθεί από το δημοτικό συμβούλιο, σύμφωνα με το οποίο ζητούνταν τα ποσά της υπεξαίρεσης να μην επιβαρύνουν τον κεντρικό Δήμο.

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjigM8wZnJMTVCjWhss87k20B5kW0jSVhKPT2ZtWE9HL3d1HnnwQcr8qsLQYbNvm0pLSfozPtH2dyQ-Cbfu9ZVA1nZfE47aDox6h2IxbK6nQz8crwrao0VxYvlQD7fCLHMpxRqqB0NwmKkN/s1600/kapws-etsi-eksighte-h-apatheia-twn-ellhnwn-678x336.jpegΤο ερώτημα που τίθεται στην συνείδηση του κάθε Έλληνα είναι γιατί δεν αντιδρά στα τόσα που πράττονται καθημερινά εις βάρος του…Όλοι περιμένουν τη μεγάλη ανώδυνη κι αναίμακτη ανατροπή χωρίς εμένα, χωρίς εσένα, χωρίς αυτόν ή εκείνον. Από ποιους όμως θα πραγματοποιηθεί?

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/8/2015


             Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός Τρίτη 11-8-2015




Ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι κυρίως στα ηπειρωτικά, στα ορεινά της Κρήτης και πιθανόν σε νησιωτικές περιοχές του Κεντρικού Ιονίου, περιμένουμε σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου 2015. Τα φαινόμενα στα ορεινά ηπειρωτικά θα είναι ισχυρά και θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους.