Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Μουσικό πανόραμα...

                        ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ-Σαν αποκληρος γυριζω



Ελληνική ταινία :Η ΖΗΛΙΑΡΑ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Γέμισε μυρμηγκοφωλιά με αλουμίνιο και δείτε τι προέκυψε...


ΥΠΟΙΚ: "Χεράκι" και στα έσοδα από τον ορυκτό πλούτο θα βάλουν οι δανειστές

"Χέρι" στα έσοδα από τον ορυκτό πλούτο θα βάλουν οι δανειστές δημιουργώντας υπόνοιες ότι τελικά τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων (και όχι μόνο) είναι ιδιαιτέρως κερδοφόρα, και πιθανότατα αυτά είναι η αιτία που η χώρα οδηγήθηκε στην οικονομική υποδούλωση.

Η Ελλάδα του 50 και 60 σ'ένα μοναδικό video ντοκουμέντο : Άνθη της πέτρας (Η Χώρα του Κώστα Μπαλάφα)


Τσίπρας vs Παπανδρέου Βρείτε τις διαφορές


Αγία Σοφία, ένα βίντεο για το μεγαλοπρεπές μνημείο

Αγία Σοφία, ένα βίντεο για το μεγαλοπρεπές μνημείο

"Χτισμένη στο σταυροδρόμι ηπείρων και πολιτισμών, σε θέση στρατηγική"...Η Αγία Σοφία, "η μεγάλη εκκλησία". 


Το μεγαλειώδες, αρχιτεκτονικό αριστούργημα που κουβαλά θρύλους και ιστορίες αιώνων, βεβηλώθηκε, λεηλατήθηκε, καταστράφηκε και ξαναχτίστηκε. Σήμερα θυμίζει περισσότερο τζαμί, αλλά στην πραγματικότητα λειτουργεί από το 1935 ως μουσείο. 

Από τα ιδανικά στα δανεικά..

Αυτός ο τίτλος περιγράφει τη ραγδαία μνημονιακή μετάλλαξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. 
Ενα κόμμα που προεκλογικά αναφερόταν στα ιδανικά της Αριστεράς, ως κυβέρνηση μετατρέπει το «Οχι» του λαού σε «Ναι», υπογράφοντας μαζί με τα «μνημονιακά κόμματα» μια ακόμα συμφωνία - μνημόνιο ενδυνάμωσης του νεοαποικιακού καθεστώτος εξάρτησης από ΕΕ και ΔΝΤ.

Αναζητώντας την ευτυχία Μέρος 2ο: Πως να αποφύγετε την απαξίωση της


Πως να αποφύγετε την απαξίωση της ευτυχίας

Η απαξίωση της ευτυχίας είναι ένα από τα πιο σημαντικά λάθη που κάνουμε. Πως μπορούμε όμως να αποφύγουμε αυτήν την απαξίωση; Ας δούμε!

Στο πρώτο μέρος είδαμε τους πιο συχνούς λόγους απαξίωσης της ευτυχίας. Σε αυτό το δεύτερο μέρος θα δούμε με ποιο τρόπο με το πως να αποφύγουμε την απαξίωση της.

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Δεν έγινε χακάρισμα στη βάση δεδομένων των ΑΦΜ.

Ολοκληρώθηκε η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα ηλεκτρονικά δεδομένα του υπουργείου Οικονομικών που είχε διαταχθεί από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο, στο πλαίσιο της γενικότερης έρευνας που διεξάγεται για να διαπιστωθεί αν υπήρξε παρέμβαση στο λογισμικό με τα ΑΦΜ.

«Ραβασάκια» σε όσους έχουν χρήματα στα… σεντούκια και τα στρώματα


«Ραβασάκια» σε όσους έχουν χρήματα στα… σεντούκια και τα στρώματα

Να στριμώξει όσους έχουν αδήλωτα εισοδήματα που βρίσκονται σε τράπεζες του εξωτερικού, σε θυρίδες ελληνικών τραπεζών ή ακόμη και σε στρώματα, επιδιώκει η κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο με το νέο νομοσχέδιο που αναμένεται να φέρει, σύντομα στη Βουλή, η κυβέρνηση.

Η νέα Διώρυγα του Σουέζ: Αλλάζει ο χάρτης της παγκόσμιας ναυσιπλοΐας

Σε μια φαντασμαγορική τελετή, παρουσία πολλών ξένων ηγετών μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και οι πρωθυπουργοί της Ρωσίας και της Ελλάδας Ντμίτρι Μεντβέντεφ και Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι εγκαινίασε σήμερα τη νέα Διώρυγα του Σουέζ,..
που πιστεύεται ότι θα δώσει ανάσες ανάκαμψης στη δοκιμαζόμενη οικονομία της χώρας του.

Οι πολιτικές εφημερίδες 9/8/2015


             Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός Κυριακή 9-8-2015



Άστατο καιρό με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα μετά το μεσημέρι και αργότερα στο κεντρικό Ιόνιο, στις Σποράδες καθώς και σε νησιωτικές περιοχές του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 9 Αυγούστου 2015.